Aliff Aziz Dipercayai digari dan ditangkap oleh polis singapura

Sebut sahaja nama Aliff Aziz, pasti ramai yang mengetahui tentang kisah perkahwinan dan rumah tangganya dengan bekas isterinya Bella Astillah. Sejak dari itu, pelbagai isu yang telah ditimbulkan oleh Aliff Aziz dan pelbagai dakwaan telah dilemparkan kepadanya.

Harini tular di media sosial, sebuah video yang dikatakan penangkapan Aliff Aziz oleh beberapa anggota polis Singapura. Video dan kejadian tersebut, telah dipercayai berlaku di negara seberang, iaitu singapura.

“Berapa ramai polis datang…”

Vide berkenaan mula tular dilaman Twitter, apabila salah seorang pengguna laman itu memuat naik video berkenaan. Sehingga kini, video tersebut telah mendapat hampir 3,300 perkongsian dan 2,100 tanda suka oleh netizen.

Jom Lihat Video Dibawah:

“Ayah tolong… ada orang pukul abang!”

Semasa pergelutan berlaku antara Aliff Aziz dan beberapa anggota polis, dia dilihat sedang bercakap melalui telefon bimbitnya. Aliff Aziz kelihatan menjerit-jerit memberitahu ayahnya menerusi telefon berkenaan dan memberitahu bahawa ada orang sedang memukulnya.

Ramai pulak yang curiga…

Video berkenaan telah menarik perhatian para netizen dan rata-ratanya tertanya-tanya apakan yang sedang berlaku pada aktor dan penyanyi berkenaan. Ada juga yang memberikan pendapat yang kejadian berkenaan hanyalah sekadar lakonan semata-mata.

Filem drama ke ni?

Yang kat belakang tu dah kenapa?

Kesian je kat dia ni! Tapi tulah…

Kesahihan terhadap kejadian yang menimpa Aliff Aziz ini, masih lagi tiada penjelasan daripada mana-mana pihak. Diharapkan agar segalanya baik-baik sahaja.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja dan sila like share page Lawak Santai.

Sumber: HzrqHalim.

Be the first to comment on "Aliff Aziz Dipercayai digari dan ditangkap oleh polis singapura"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*