Elfira Belanja Foto Badan Bak ‘Anak Dara’ Lepas Habis Pantang, Tak Sangka Ini Reaksi Netizen

Selalunya kebanyakkan wanita selepas melahirkan anak, mengambil masa yang agak lama untuk mendapatkan semula bentuk badan ideal mereka.

Tetapi tidak semua yang bersalin akan mengalami masalah kenaikan berat badan, jika pandai menjaga pemakanan dan mengamalkan kaedah berpantang yang betul.

Kurus macam anak dara

Seperti selebriti Elfira Loy yang kini sudah bergelar ibu kepada seorang bayi lelaki, nampaknya masih mampu mengekalkan bentuk badan ideal setelah habis berpantang.

Menerusi foto yang dimuat naik di Instagram, Elfira dalam satu majlis dengan busana serba putih hasil rekaan Rizman Ruzaini kelihatan kurus ramping bak anak dara, telah mendapat perhatian ramai.

View this post on Instagram

Wearing @rizmanruzaini yesterday ✨

A post shared by 25 | 🇲🇾 | (@elfiraloy) on

View this post on Instagram

First event after pantang , here attending @glammalaysia Most glam dinner at Mandarin Oriental. #Mostglam2019

A post shared by 25 | 🇲🇾 | (@elfiraloy) on

View this post on Instagram

fantasy dreamy makeup by @boscoryzal

A post shared by 25 | 🇲🇾 | (@elfiraloy) on

Rata-rata komen di foto tersebut memuji kecantikan yang ada pada pelakon berusia 25 tahun, sehinggakan ramai yang meminta tips untuk tampil kurus menawan seperti Elfira.

Jadi para wanita yang mahu kekal cantik seperti El, boleh ikut tips yang dikongsikan, tapi yang penting kenalah ada usaha dan kesungguhan, barulah menjadi.

Sumber : Elfira Loy

Be the first to comment on "Elfira Belanja Foto Badan Bak ‘Anak Dara’ Lepas Habis Pantang, Tak Sangka Ini Reaksi Netizen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*