Ayda Jebat Kena Ngorat Dengan Kaum Sejenis Ajak Couple

Setiap orang mempunyai karekter yang berbeza. Begitu juga dengan wanita. Ada yang lembut, kasar, tegas, berkeyakinan, manja, kuat marah dan banyak lagi. Antara menjadi pilihan hati seorang lelaki adalah wanita yang lasak dan aktif. Namun wanita juga cenderung untuk tertarik kepada kaumnya sendiri apabila melihat wanita lasak ini.

Wanita aktif sememangnya tidak boleh duduk diam. Ada sahaja yang perlu mereka lakukan. Jika sikap ini ada pada seorang wanita, lelaki sangat beruntung. Kerana jika mereka masih sihat hingga ke tua, maka teraturlah segala urusan di rumah. Kemas dan menenangkan mata. Itu pun jika mereka ada sikap rajinlah. Kalau tak ada, tak boleh buat apa juga ya. Mereka boleh hidup di mana saja. Campak je.

Pasti ramai yang terkejut dengan penampilan terbaru Ayda Jebat tampil berambut pendek demi menjayakan watak drama lakonan terbarunya saja memulakan penggambaran. Ramai yang memuji penampilan barunya itu yang kena dengan bentuk wajahnya.

Bagaimanapun, perkongsian terbaru Ayda Jebat menjadi perhatian apabila pelakon dan penyanyi itu mendedahkan menerima banyak mesej peribadi daripada peminat perempuan yang mengajaknya menjalinkan hubungan.

Ayda Jebat Tampil Dengan Imej Berambut Pendek

Ayda Jebat Tampil Dengan Imej Berambut Pendek

Posted by Rock N Roll Pizza on Monday, 25 November 2019

Menerusi entri itu, Ayda turut meminta peminat perempuan diluar sana supaya berhenti menghantar mesej peribadi kepadanya.

Diruangan komen, ramai yang berkata Ayda kelihatan kacak dan handsome. Malah ada netizen mengatakan, mereka terhibur apabila membaca komen ada perempuan yang mengajak Ayda Jebat ‘couple’.

Sebelum berumah tangga, jika anda melihat dia seorang yang tegas di hadapan lelaki, percayalah, saat berumah tangga nanti karekternya akan berubah sedikit demi sedikit. Bukan apa, dia malas nak layan lelaki. Dia tahu banyak buaya darat di luar sana. Hehe Sifat keibuan mereka akan terserlah setelah mempunyai anak kelak. Apa pun tidak perlu risau, bab menguruskan anak insyaAllah mereka boleh uruskan. Small matter bagi mereka. Tegas dalam lembut mereka ni.

Jika anda dan si dia mempunyai hobi yang sama. Alangkah beruntungnya anda mendapat wanita tersebut. Ke mana saja anda pergi, ada orang di sisi. Saat penat, ada yang hulurkan air, picit badan saat lenguh, bantu apabila diperlukan.

Kredit:Extra/rotiKaya

Be the first to comment on "Ayda Jebat Kena Ngorat Dengan Kaum Sejenis Ajak Couple"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*