Jarang Jarang Terjadi,Satu Kluarga Blas4h D0ktor Kerana Tak Puas Hati Di Jalan Raya Kerana Hal Ini

Semalam telah tular di Twitter satu video menunjukkan pergaduuhan yang berlaku di tengah jalan sehingga mengakibatkan kes3sakkan jalan raya.

Beberapa orang lelaki dan seorang wanita dilihat telah berteg4ng urat sebelum perempuan tersebut menaikkan tangan.

Beng4ng dengan kelakuan perempuan tersebut, lelaki berbaju gelap melepaskan sepakan ke perutnya dan bermulalah pergaduuhan diantara kedua belah pihak.

Menerusi video yang dimuat naik oleh seorang pengguna Twitter dikenali sebgai @ikmalzaid, netizen di media sosial berjaya mengenalpasti individu-individu tersebut dan antara mereka adalah orang yang sama viral sebelum ini yang memukuul seorang doktor di klinik.

Walaubagaimanapun, lelaki yang telah terlibat dalam isu tersebut sudah memberikan kenyataan di Twitter berkenaan punca pertel1ngkahan tersebut berlaku.

Mas4lah yang berlaku antara mereka dikatakan sudah diselesaikan malam tadi apabila mereka bertemu mata saling bermaafan dan menyesali kes4lahan masing-masing.

“Alhamdulilah kami selesaikan cara baik. Saya mohon maaf atas kesilapan dan kekurangan saya. En Muslim Shah sekeluarga pun dah mohon maaf.

Moga hubungan kami kekal baik dan saling membantu. Terima kasih semua yang memudahkan urusan kami.”

SUMBER

Be the first to comment on "Jarang Jarang Terjadi,Satu Kluarga Blas4h D0ktor Kerana Tak Puas Hati Di Jalan Raya Kerana Hal Ini"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*