“Sudah2 lah MENlPU Ustazah Fatin…” -Hati rasa bahagia, Da’i Farhan lega bercer4i

KemeIut rumah tangga pendakwah Da’i Nik Ahmad Farhan dilihat semakin merunciing apabila dia dan bekas isteri pertamanya saling berb@las kenyataan di media sosiaI.

Terbaru, Da’i Farhan telah menulis kenyataan dengan menaf!kan dkwaan bahawa dia mengur0ng dan menced3rakan Fatin Nur Ain. Dia juga seakan melemp@rkan beberapa pertud0han kepada bekas isteri dan juga seorang perunding kewangan yang mended@hkan kemeIut rumah tangga mereka.

Dalam penulisan da’i Farhan juga telah mendakwa segala berita tidak elok berkaitannya adalah satu kompl0t yang dilakukan oleh Fatin untuk menga!bkan d dengan isteri kedua.

Dia turut berpesan agar Fatin menghentikan segala pen!puan  berkenaan  dirinya dikur0ng dan dipuk0l kerana dia sendiri yang menced3rakan tangannya.

“Dia memuk0l pintu selama hampir 15 minit, sampai leb@m2 tangan, tahu2 dia buat rep0rt p0lis kata dikur0ng & dipuk0l suami.  Sudah2 lah MENlPu Ustazah Fatin…”

Diakhir penulisannya, dia telah meminta agar orang ramai menilai sendiri apa yang berlaku kerana menurutnya pencer@ian yang berlaku banyak hikmahnya. Dia juga menambah bahawa perpisahan tersebut adalah sesuatu yang membahagia.

Namun begitu, muat naik kenyataan tersebut telah dipad@m di laman sosiaI pendkwah itu. Walau bagaimanapun, netizen di Twitter telah berjaya memperoleh p0sting itu dan telah tersebar meluas.

“Banyak hikmah kebaikan buat kami melalui pencer4ian ini…Inilah yang disebut perpis@han yang membahagiakan…”

Sumber : Twitter

Via OMM

Be the first to comment on "“Sudah2 lah MENlPU Ustazah Fatin…” -Hati rasa bahagia, Da’i Farhan lega bercer4i"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*