Kontr0versi Isteri Baru Dai Farhan, “Dari Bekas Pendandan Rambut Sehingga Iarikan Kereta Orang”

Macam-macam betul kontr0versi yang menyeIubungi kehidupan rumah tangga Da’i Farhan. Isu ini nyata menaikkan kemar4han orang ramai kerana pend4kwah itu telah mencer4ikan isterinya yang sedang meng4ndung dan berkahwin dengan isteri baru, seorang j4nda mempunyai 8 orang anak.

Selepas k3s tersebut, banyak lagi pekung lelaki ini dan isteri barunya terbuka. Bahkan ramai yang bers!mpati dengan nas!b bekas isteri Da’i Farhan iaitu Fatin Nurul Ain yang dikatakan pernah dikas4ri oleh suaminya sebelum mereka bercer4i.

Netizen kalau mar4h, sampai ke Iubang cacing mereka gali cerita tahu. Seperti yang diketahui, isteri baru pencer4mah itu kon0nnya merupakan seorang d0ktor.

Walaubagaimanapun selepas diseIidik, wanita itu sebenarnya pernah menjadi seorang pendandan rambut sebelum bertukar profesion kepada seorang d0ktor untuk perub4tan elektr0nik.

Melihatkan sijil peng4mal perub4tan wanita itu, kebanyakan netizen menghencap bahawa dia sebenarnya men!pu dan tidak layak langsung mendapat geIaran yang dihormati tersebut.

Tak cukup dengan itu, keluar pula cerita bahawa Noorainul Hakim ini sebenarnya pernah meIarikan kereta seorang individu ini. Kisah pan4s ini mula terseb4r di laman Facebo0k.

Menurut entri itu, lelaki tersebut mendkwa bahawa kereta Perodua Kenari miliknya telah dibawa lari oleh seorang wanita bernama Aerin yang merupakan isteri terbaru Da’i Farhan.

Bermacam masalah mula timbul sejak ins!den itu seperti nama pemilik asal kenderaan itu telah disenaraikan hit4mkan dan dia terp4ksa menjelaskan tunggakan bernilai RM10,000.

Selepas berita itu tular di laman sosiaI tersebut, tak lama itu, kereta tersebut berjaya dikesan di premiis lama pusat kesihatan yang dimiliki Aerin suatu ketika dahulu iaitu El Ilham Ther@py Centre di Bayan Lepas.

Oleh kerana nombor pendaftaran kereta itu telah ditukar, individu tersebut telah memeriiksa nombor chasiis kereta tersebut dan ternyata mengesahkan bahawa ia adalah miliknya

Namun begitu, individu tersebut menjelaskan bahawa isu tersebut telah selesai dan dia juga mendapat bayaran seperti yang dipinta.

Mcm² haI dia org ni..

Sumber:cari

Be the first to comment on "Kontr0versi Isteri Baru Dai Farhan, “Dari Bekas Pendandan Rambut Sehingga Iarikan Kereta Orang”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*