Apa Dah Jadi Dengan Lantai Pentas Miss Universe ? Ratu Malaysia Tetap Semangat Biarpun Jat0h Terg0lek

Miss Universe Malaysia 2019, Shweta Sekhon ditiimpa mal@ng apabila dia telah  tergeli!ncir lalu reb4h  ketika menggayakan pakaian renang dalam acara swimwear sewaktu  pusingan awal Miss Universe 2019 yang berlangsung di Tyler Perry Studios, Atlanta, Georgia.

Shweta yang bermula dengan @ksi penuh yakin dan bergaya tetap  berjaya meneruskan persembahan setelah reb4h dalam @ksi penuh dram@tik di pentas peragaan kecil tersebut.

Biarpun terjat0h, Shweta berjaya bangkiit dengan tenang dan meneruskan @ksi catwalknya dengan penuh bertenaga lantas menerima sorakan gemuruh dari penonton.

Lebih menarik perhatian , wakil negara kita bukanlah satu-satunya peserta  yang berdepan kesukaran sewaktu acara wimwear itu, malah beberapa Miss Universe dari negara lain turut berdepan masalah sama.

Miss Universe France, Maëva Couckea adalah yang pertama sekali terjat0h kemudian diikuti oleh Miss Universe Malaysia. Selain itu, wakil dari Indonesia , Malta, dan New Zealand adalah antara yang nyaris tergelincir. Lebih menarik lagi, kesemua ins!den maIang terebut berlaku di suatu l0kasi yang serupa iaitu di bahagian hujung pentas.

Keadaan pentas yang kecil dan licin adalah menjadi penyeb@b utama ins!den maIang tersebut berlaku sehingga mem@ksa acara diberhentikan seketika untuk memberi laluan kepada krew pembersihan mengem0p kawasan  lantai yang licin.

Menurut Datin Elaine Daly, Pengarah Organisasi Miss Universe Malaysia, Shweta telah berjaya melakukan yang terbaik.

Shweta telah berikan persembahan yang mantap, dia berjalan dengan penuh attitude, namun keadaan pentas yang licin menyeb@bkan Shweta ‘terg0lek’, namun dia berjaya bangkit dengan cemerlang”

Shweta Sekhon tidak membiarkan ins!den malang tersebut melumpuhkan semangatnya apabila dia berjaya tampil dengan yakin dan bersahaja dalam pusingan Evening Gown biar pun nampak sedikit berhati-hati dengan keadaan pentas.

Gaun malam  rekaan Carven Ong nampak bersinar dan menyerlah di atas pentas, malah rata-rata pemerhati memberikan ulasan yang cemerlang terhadap persembahan Shweta.

Diharap kejadian tersebut tidak sesekali memat@hkan semangat Shweta untuk beraksi dengan lebih baik dan membawa aspirasi serta hasrat rakyat Malaysia bagi menamatkan kemarau Malaysia selama 49 tahun untuk melepasi peringkat separuh akhir Miss Universe.

Pentas akhir Miss Universe 2019 akan berlangsung pada Isnin ini menyaksikan pemenang akan dimahkotakan dengan mahkota yang baharu tajaan Mouawad..

Sumber:cari

Be the first to comment on "Apa Dah Jadi Dengan Lantai Pentas Miss Universe ? Ratu Malaysia Tetap Semangat Biarpun Jat0h Terg0lek"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*