Heboh Diperkatakan Mira Filzah Tampil Dengan Imej Tak Bertudung, Ini Cerita Sebenar Buat Ramai Tak Sangka

Siapa tidak kenal dengan pelakon comel molek Mira Filzah yang menjadi kegilaan ramai peminat terutamanya lelaki. Wajah manis pelakon bertudung itu sering menjadi tumpuan dan tarikan umum di media sosial sehingga pernah tercetus fen0mena ‘Baby Sayang’.

Terbaru, menerusi pages Facebook Sabah Viral Info memuatnaik beberapa foto gadis Sabah iras wajah Mira Filzah. Memang sama!

Gadis Sabah yang bernama Nicole Alph ini merupakan peserta ratu cantik bagi mewakili daerah Karambunai. Gadis berusia 24 tahun itu pernah memenangi gelaran Unduk Ngadau Karambunai pada tahun 2018.

Kini, Nicole Alph bekerja sebagai pegawai bank, mendapat pendidikan di Asian Tourism International College dan menetap di Kota Kinabalu, Sabah.

Selalu masuk ratu cantik

Difahamkan, Nicole Alph mendapat pendidikan di Asian Tourism International College dan kini bekerja sebagai pegawai bank serta kini menetap di Kota Kinabalu.

Pernah menyertai pertandingan ratu cantik, mewakili daerah Karambunai. Berkat bakat dan kecantikannya, dia berjaya memenangi gelaran Unduk Ngadau Karambunai pada tahun 2018.

Sumber: Mohd NoorNicole Alph via OHBulan

 Lagi Persis Mira Filzah,Lihat Di Bawah Ini…

[FOTO] Gadis Cantik Dari Sabah Ini Viral, Miliki Wajah Persis Mira Filzah!

Baru-baru ini, seorang gadis dari Keningau, Sabah menjadi bualan ramai kerana wajahnya dikatakan mirip selebriti popular Malaysia dan luar negara.

Gadis tersebut dikenai sebagai Tracie Sinidol, 16, bukan sahaja menjadi tumpuan di laman sosial malah sudah mula ‘dilamar’ oleh beberapa syarikat produksi yang memberi tawaran untuk menjadi model.

Wajah gadis ini mempunyai rupa paras mirip selebriti terkenal Mira Filzah, Diana Daniele serta model China, Angela Baby.

Menurut empunya badan, dia mengakui terkejut apabila beberapa keping gambarnya menjadi bualan seluruh negara.

Tracie yang bersekolah di Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Keningau berkata, dia menyedari perkara itu selepas dimaklumkan oleh rakannya Khamis minggu lalu

Sekali pandang memang ada mirip Mira Filzah

“Sebelum ini tidak ada sesiapa yang mengaitkan wajah saya dengan mana-mana artis sehingga gambar saya menjadi tular dan dikatakan mirip dengan Mira Filzah,”katanya seperti dipetik dari

Menurut Tracie, dia masih dalam proses mempertimbangkan tawaran untuk menjadi model kerana belum bersedia serta mahu menumpukan sepenuhnya pada pelajaran.

Katanya, banyak cabaran yang perlu ditempuhi apabila menceburi bidang peragaan dan khuatir tidak dapat membahagikan masa dengan pelajaran.

Apa-apa pun moga

Sumber : Malaysian Beauty Pageant Fan Club, Annie Petrus

Be the first to comment on "Heboh Diperkatakan Mira Filzah Tampil Dengan Imej Tak Bertudung, Ini Cerita Sebenar Buat Ramai Tak Sangka"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*