Video viral makan diri! Tud0h pegawai p0lis minta rasu4h, pemandu lori & isteri did@kwa

Gara-gara video viral, pemandu lori dan isterinya yang menuduh angg0ta p0lis, Sub Inspekt0r Zulkifli Md Asiid memer@s duit, serta enggan memberi kerjasaama serta mengg@ngu tugas pegawai bertugas, bakal berdepan hukvman.

Difahamkan, suami isteri itu did@kwa di Mahk@mah Majiistret Ipoh, hari ini, atas kesalahan tersebut, termasuklah war@n tngkap membabitkan samaan traf!k tertunggak.

Berdepan huk0man penj@ra Pasangan yang dikenali sebagai, M Kevin Raj, 33, dan isterinya R Loganayagi, 29, did@kwa dengan tiga pertud0han yang memperuntukan huk0man penj@ra maksimum dua tahun atau deenda tidak lebih RM10,000 atau kedua-duanya. 

Terdapat banyak rekod lampau, terdahulu pemandu lori tersebut pernah did4kwa atas k3s d4dah dan kesaIahan traf!k. Namun, mengaku tidak bersalah atas segala pertud0han yang dibuat ke atasnya.

Manakala, isterinya pula pernah did4kwa atas perbuatan kh!anat menghemp@s topi keledar ke cermin hadapan kereta hingga retak dan g@duh gemp@r dengan dua individu lain pada 12.30 tengah hari 14 Oktober lalu di Buntong, Ipoh.

Bagaimana pun, Loganayagi mengaku bersal4h kerana g4gal menunjukkan sebarang kad pengenalan diri kepada pegawai p0lis dan  dideenda RM500 atau dua bulan penj4ra jika gag4l membayar.

Sumber : Harian Metro

 

Be the first to comment on "Video viral makan diri! Tud0h pegawai p0lis minta rasu4h, pemandu lori & isteri did@kwa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*