Terbongkar!! Lelaki Ini Tampil Dakwa ‘Wanita Ke 19’ Ada Hutang Yang Belum Diselesaikan Sebanyak RM11560,Ini Cerita Sebenar Yang Mengejutkan

Kalau sebelum ini, isteri baru Da’i Farhan did4kwa menggunakan sijil doktor p4lsu dan ada yang mendakwa wanita itu telah melarikan sebuah kereta Kenari miliknya tanpa membuat pembayaran enam tahun lepas, kini muncul pula d4kwaan terbaru yang dibuat oleh seorang lelaki, yang mendakwa ditiipu dan difitn4h oleh wanita tersebut.

Lelaki itu yang bernama Zahari Ibrahim telah menjalankan kerja-kerja pengubahsuaian satu bangunan bagi dijadikan hospital untuk Noorainul Naqim Mohd Radzi.

Kerja-kerja pengubahsuaian bangunan untuk dijadikan hospital yang beroperasi di Desa Melawati telah siap 95%, tetapi Zahari berkata dia telah difitn4h oleh Noorainul yang dirujuk sebagai ‘Wanita Kaabah’ dalam video dan menarik diri dari meneruskan kerja-kerja pengubahsuaian.

Dia telah mengirimkan video tersebut dengan tujuan untuk membersihkan namanya dari fitn4h dan supaya Noorainul membuat pembayaran ke atas kerja-kerja yang telah dijalankan sejak April hingga Ogos 2019 dengan tuntutan ke atas invois berjumlah RM 11,560.

Lagi MBC dapat video kiriman saudara Zahari Ibrahim mengenai Dr Aerin Radzi (doktor p4lsu), isteri kpd ustaz 18 19 yang tengah vir4l, kali ni saudara Zahari meminta untuk vir4lkan kes kerjanya yang katanya tidak dibayar dan beliau telah difitn4h oleh doktor berkenaan

kerja2 renovation/ubahsuai DRHOLIS yang beroperasi di Desa Melawati telah siap 95% tetapi beliau telah difitn4h dan tarik diri, tujuan video ini dikirim agar dapat diviralkan dan dipanjangkan sehingga nama saudara zahari dapat dibersihkan dari fitnah yang telah ditabur, sila hubungi encik zahari ibrahim 01132294105 untuk selesaikan kes

FB: https://www.facebook.com/zahari.ibrahim.777

Zahari bagaimanapun mengakui membuat kesilapan kerana tidak membuat perjanjian bertulis dengan Ainul sebelum membuat kerja-kerja pengubahsuaian atas dasar kepercayaan kerana Noorainul mend4kwa seorang doktor pakar dengan kelulusan MBBS dari Sri Lanka. Zahari memohon agar Noorainul menghubunginya di 01132294105untuk menyelesaikan kes mereka.

VIDEO

Sebelum ini seorang lelaki memberitahu kereta Kenarinya miliknya telah beliau persetujui untuk dijual kepada Noorainul melalui kaedah sambung bayar, bagaimanapun Noorainul dikatakan langsung tidak membuat pembayaran kereta tersebut setelah dua tahun berlalu serta menghilangkan diri, menyebabkan lelaki itu terpaksa membuat bayaran sebanyak RM 10,000 kepada bank untuk membersihkan namanya.

Setelah kes itu tular, lelaki itu telah menemui semula keretanya berhampiran kawasan rumahnya tetapi ia telah diletakkan dengan nombor plat p4lsu, menyebabkan ia gagal ditemui selama enam tahun.

Noorainul kemudiannya dikatakan telah membuat pembayaran berjumlah RM 10,000 kepada lelaki yang menuntut, yang seterusnya menganggap kes itu selesai. – beautifulnara.com

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk pantau semua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Kredit: Apple Hijau

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Be the first to comment on "Terbongkar!! Lelaki Ini Tampil Dakwa ‘Wanita Ke 19’ Ada Hutang Yang Belum Diselesaikan Sebanyak RM11560,Ini Cerita Sebenar Yang Mengejutkan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*