Rakan Baik Bekas Isteri Tun.tut Da’i Farhan Mohon Maaf Dalam Masa 24Jam

Kontr0versi rumah tangga Da’i Farhan menjadi bualan ramai dan hangat diperkatakan apabila tuIar surat terbuka daripada seorang individu yang mend4kwa pendkwah itu berkahwin dengan seorang j4nda anak lapan tanpa pengetahuan isterinya.

Susulan pendedahan itu, Da’i Farhan menaf!kan dakwaan tersebut serta membuat lap0ran p0lis dan tuntutan s@man terhadap individu tersebut yang merupakan rakan baik bekas isterinya, Ches Al-Maliki.

Terbaru, Ches menerusi akaun Facebooknya berkata Da’i Farhan sudah pun menarik balik sam@n tersebut. Menerusi kenyatannya itu, Ches menunt0t Da’i Farhan membuat permohonan maaf secara terbuka dalam tempoh 24 jam.

Sekiranya pendakwah itu gag@l berbuat demikian, tind@kan und@ng-und@ng akan diambil. Menurut Ches, permohonan maaf itu adalah untuk membersihkan namanya yang sebelum ini did4kwa sebagai pemf!tnah.

Dalam pada itu, Ches berkata peguamnya sudah pun bersedia untuk menf@ilkan s@man terhadap pend4kwah berkenaan.

Terdahulu, Da’i Farhan tampil menjelaskan dkwaan individu yang juga merupakan rakan baik isterinya kerana mahu membaIas dend@m dan tidak boleh menerima isterinya reda untuk hidup bermadu.

Sumber:beautifulnara

Be the first to comment on "Rakan Baik Bekas Isteri Tun.tut Da’i Farhan Mohon Maaf Dalam Masa 24Jam"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*