Terlampau Sangat Dah Ni, Sampai Nak Mesej Tunang Saya,Tolong La Stop Mesej Intan!! Fikir Saya Ni Apa Takda Hati Dan Perasaan Ke?

Baru-baru ini Intan telah bersuara, luahan aktres Intan Najuwa berang apabila terdapat segelintir warganet yang cuba untuk memp0rak-p0randakan hbungannya bersama tunang, Razrul Anwar Rusli.

Tambah Intan juga tindakan yang telah dilakukan itu telah mencabar kesabarannya. Jelas pelantun utama drama Setelah Ku Dimiliki berkata tidak bermaksud dia mendiamkan diri pihak luar boleh berkata sesuka hati.

“Tak upload gambar cakap gadoh, dah upload pun kena k3cam kat comment. Siap ada yang kepoh kepoh dm my fiance siap meIaga-Iagakan macam-macam. Eh dah la, this is too much. Penat”

“I’ll be patient till the patience tires of my patience. But I have limit. Can you guys leave me alone? Stop texting my fiance, we are fine! Stop Iaga-Iagakan lagi. You think I’m what? Tak ada perasaan? Tak ada hati?

“Jangan sebab I diam you guys can comment sesuka hati, can dm sesuka hati. this is too much. Everyone has a breaking point, I’ve reached mine.

Menurut Intan dia juga manusia biasa yang mempunyai perasaan serta terguriis dengan kata-kata yang telah diIemparkan kepadanya.

Dalam pada itu, pemilik nama Intan Najuwa Abdul Wahid merasakan sikap netizen sudah meIampaui batas walaupun dia sudah memuat naik foto bersama tunangnya baru-baru ini.

Terdahulu, Intan telah ‘archive’ beberapa keping foto bersama tunangnya. Tindakannya itu telah menimbuIkan spekuIasi netizen dengan mengatakan hbungan mereka sedang diambang pergoIakan.

Ia berikutan gambar aktor Zul Ariffin kelihatan memel0k Intan ketika mandi di laut yang tular di media sosial itu dikatakan ketika proses penggambaran drama Setelah Ku Dimiliki.

Namun pengarahnya, Osman Ali menegaskan aksi mesra dalam foto berkenaan bukan babak dalam drama.

Pencetus Ummah (PU) Syed Mohd Bakri Syed Ishak membuat teguran terbuka kerana dilihat tidak sen0noh dan dinasihatkan untuk bernikah jika hendak melakukan perkara seperti itu.

Sementara itu, terdahulu, persoalan terjawab selepas pelakon Intan Najuwa memuat naik rakaman video bersama tunangnya, Razrul Anwar Rusli selepas tular foto mesra bersama aktor Zul Ariffin sejak Khamis.

Menerusi Instagram Stories miliknya, Intan dan Razrul kelihatan mesra seolah isu pnas itu tidak memberi kesan terhadap hbungan mereka.

Pelakon drama Setelah Aku Dimiliki itu bergurau dengan menegur tunangnya yang kini sedang diet ketika makan malam.

“B you bukan nak diet ke,” katanya sambil ketawa.

Dalam pada itu, hasil pemerhatian di laman Instagram (IG) Intan mendapati foto ketika majlis pertunangan telah dikongsi di ruangan entri.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Gempak via KhalifahMedia

Be the first to comment on "Terlampau Sangat Dah Ni, Sampai Nak Mesej Tunang Saya,Tolong La Stop Mesej Intan!! Fikir Saya Ni Apa Takda Hati Dan Perasaan Ke?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*