[60 FOTO] Mungilnya! 12 Selebriti Ini Punyai Bibir Seeksi Menawan

Mata indah, hidung mancung, kulit yang halus dan cerah, tentunya tak lengkap bila tanpa bibir dengan seeksi mengg0da. Seperti selebriti Malaysia berikut ini. Mereka dikurniakan bibir yang seeksi sejak lahir. Ramai peminat pun sepakat menobatkan para selebriti cantik ini sebagai pemilik bibir paling indah dan mungil.

Dengan memiliki bibir yang menawan, wanita ini tampak lebih cantik dan memesona. Ini dia selebriti wanita yang popular dengan bentuk bibirnya. Menarik perhatian, dengan dan atau tanpa lipstik.

Ingin tahu siapa sahaja? Jom lihat siapa dalam senarai berikut ini, yang dirangkumkan oleh hangat.com.

1.Jaclyn Victor

Ibu kepada dua orang anak ini dikenali sebagai penyanyi bersuara tinggi, Jaclyn juga memiliki bentuk bibir yang unik dan menarik perhatian.

2. Anita Sarawak

Sudah lama menyepi dalam dunia hiburan dan sehingga kini masih belum tahu di mana dia berada. Semasa dia aktif dalam dunia hiburan, kita dapat lihat Anita mempunyai penampilan yang sangat agresif dan bergaya. Bibirnya yang mungil mencuri perhatian peminatnya.

3. Nabila Huda

Salah satu ruang wajah yang paling mencuri perhatian adalah bentuk bibirnya. Bahkan Nabila tidak takut mewarnai bibirnya dengan lipstik berbagai warna mulai dari gelap, nude, atau natural.

4. Ning Dalton

Bibir mungil dan tebal yang dimiliki oleh Ning Baizura adalah sebuah anugerah dari Tuhan. Beliau memang dikenali mempunyai bentuk bibir yang unik sejak dia mula-mula menceburi bidang nyanyian dahulu.

5. Izara Aishah

Izara adalah salah satu wanita ters3ksi dan tercantik di Malaysia. Kecantikannya terpancar melalui senyum yang terukir di bibirnya. Dia juga memiliki salah satu bibir yang paling diinginkan ramai wanita.

6. Dato Seri Vida

Siapa yang tak kenal dengan usahawan kosmetik ini, DSV memang gemar selfie menunjukkan bibirnya yang menawan dan s3ksi.

7. Kila Fairy

Jika bercakap tentang bibir s3ksi dan menawan sudah pasti Kila Fairy termasuk di dalamnya. Anak gadis penyanyi veteran Rohana Jalil ini memiliki bentuk bibir yang penuh, tebal mirip Angelina Jolie.

8. Zila Bakarin

Aktres yang sering memainkan karakter s3ksi ini memiliki kulit yang mulus. Dengan kulit gebunya ini, Zila juga memiliki bentuk bibir menawan yang menggoda.

9. Zahirah Mc Wilson

Zahirah juga merupakan salah satu selebriti yang memiliki bentuk bibir menawan. Lekukan di tengah bibir yang memukan membuat penampilan Zahirah terlihat unik di samping kulitnya yang mulus.

10. Ain Edruce

11. Emma Maembong

12. Daiyan Trisha

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber : ceriteradunia

 

Be the first to comment on "[60 FOTO] Mungilnya! 12 Selebriti Ini Punyai Bibir Seeksi Menawan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*