Ayahnya Kerja kilang sara keluarga, bapa si cilik iras Neelofa tak kisah anak jadi artis

Laman media s0siaI hari ini dipenuhi dengan kisah kanak-kanak perempuan Naura Auni yang akhirnya bertemu Neel0fa setelah dikatakan wajahnya mirip seIebriti tersebut.

Bapanya Che Fahdlullah berkata, jemputan ke program MeleT0P malam tadi dianggap rezeki kerana anaknya yang berusia lima tahun itu sering menyatakan hasrat ingin bertemu Neelofa.

  

“Dia memang gembira. Masa dalam kereta lepas balik dari program tu, dia cakap seronok dapat jumpa Neelofa. Sampai rumah pun dia bercerita h@l sama pada sepupu-sepupu,” katanya.

Menurut lelaki berusia 32 tahun berkenaan, dia tidak men0lak sekiranya terhadap pihak yang ingin memberi tawaran kepada Naura dalam bidang seni.

“Saya pun bukan kerja bagus, kerja kilang sahaja. Kalau ada orang bagi tawaran berlakon, jadi m0del atau iklan, saya tak t0lak.

“Tapi janganlah sampai ia menjej@skan Naura, seb@b dia masih kecil. Tapi saya anggap rezeki, untuk simpanan masa depan dia juga,” katanya.

Tambah bapa kepada dua cahaya mata itu, isterinya Nor Asikin sedang menjalani pr0ses berpantang di Kelantan selepas melahirkan anak kedua pada 5 November lalu.

Bercerita tentang wajah anaknya yang mirip Neelofa, Fahdlullah tidak mempercayai perkara tersebut sehingga beberapa rakan Facebooknya memberikan k0men.

“Mula-mula saya macam tak percaya. Nak mengaku nanti orang cakap perasan. Jadi saya p0st macam biasa lepas tu ramai k0men kata macam Neelofa,” katanya.

Sumber : mStar Online

“Mula-mula saya macam tak percaya…”- Bapa Naura

Siapa menyangka dengan kuasa viral, impian adik comel atau nama sebenarnya Che Naura Auni Che Fahdlullah menjadi kenyataan apabila akhirnya dia dapat bertemu dengan selebriti terkenal, Neelofa.

Adik ini semakin tular apabila dikatakan memiliki iras selebriti berkenaan dan telah dipertemukan menerusi rancangan Meletop.

Bagaimanapun, menurut mStar bapanya Che Fahdlullah, 32, akui sukar untuk percaya impian anaknya yang berusia 5 tahun menjadi kenyataan.

Dedahnya juga, Naura selalu berbual mengenai Neelofa dengan mengatakan mahu berjumpa dan beraya dirumah pengacara Meletop itu. Namun begitu, apabila mendapat jemputan tersebut dia menganggap ia rezeki kerana anaknya juga selalu menyebut.

“Dia memang gembira. Masa dalam kereta lepas balik dari program itu, dia cakap seronok dapat jumpa Neelofa. Sampai rumah pun dia bercerita hal sama pada sepupu-sepupunya”

Che Fahdullah menerusi sumber juga bersyukur dengan peluang berkenaan dan dia juga terbuka sekiranya ada pihak yang ingin memberikan tawaran buat anaknya dalam bidang seni.

“Saya pun bukan kerja bagus, kerja kilang sahaja. Kalau ada orang bagi tawaran berlakon, jadi model atau iklan, saya tak tolak.

Meskipun begitu, dia berkata jangan sampai menjejaskan anaknya kerana masih kecil namun menganggap ia rezeki sekaligus untuk simpanan masa depan Naura.

Mengulas lanjut tentang wajah anaknya yang dikatakan kembar Neelofa, dia sukar untuk percaya pada mulanya.

“Mula-mula saya macam tak percaya. Nak mengaku nanti orang cakap perasan. Jadi saya post macam biasa di Facebook” Ujarnya.

Be the first to comment on "Ayahnya Kerja kilang sara keluarga, bapa si cilik iras Neelofa tak kisah anak jadi artis"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*