[FOTO] Sah !! Sekitar Majlis Akad Nikah Farah Nabilah,Pasangan Nya Bukan Biasa Biasa,Tak Sangka Ini Detik Detik Pertemuan Mereka

Pelakon cantik jelita, Farah Nabilah sah menjadi isteri kepada seorang juruterbang Mohammed Amirul Yunus. Pasangan ini diijabkabulkan pada 20 Disember 2020 sekitar jam 9.00 malam di Mutiara Ballroom, Royale Chulan Damansara. Majlis yang cukup bermakna ini turut dihadiri keluarga terdekat dan sahabat handal.

Sah sekali lafaz

Berkenalan sejak 7 tahun lalu

Sama cantik sama padan

 

Farah Nabilah menerima mas kahwin sebanyak RM 1,000 tunai dengan sekali lafaz sahaja.

Tahniah Farah Nabilah dan suami! 

Terdahulu…

‘Siapa Yang Kahwin?’- Netizen Keliru & Persoal Pakaian Farah Nabilah Dalam Foto Ini

Masih lagi dengan berita mengenai majlis perkahwinan Izara Aishah. Mungkin ada diantara anda yang tidak tahu bahawa pelakon baru makin hangat, Farah Nabilah merupakan kawan baik kepada Izara sejak dari zaman persekolahan lagi. Farah juga ditugaskan untuk jadi pengapit Izara.

Tapi menerusi satu foto di Instagram, Kilafairy memuat naik satu foto dan bila sekali pandang nampak seperti Farah yang berkahwin. Ramai juga mempersoalkan warna baju Farah serta menegur bahawa baju dikenakan tidak sesuai di majlis perkahwinan. Err.. Tapi kan Farah tu pengapit Izara?

‘Kenapa pakai warna putih?’

Kilafairy telah memuat naik foto bersama pengantin baru dan Farah di Instagram. Tetapi ramai keliru dan mempersoalkan warna pakaian yang dipakai oleh Farah. Ini antara komen orang ramai;

Farah jadi pengapit, kawan lama Izara Aishah

Ramai yang mempertahankan Farah kerana dia jadi pengapit Izara. Mungkin Izara sendiri meminta Farah untuk mengenakan tema warna putih.

Sumber: Instagram Kilafairy

Be the first to comment on "[FOTO] Sah !! Sekitar Majlis Akad Nikah Farah Nabilah,Pasangan Nya Bukan Biasa Biasa,Tak Sangka Ini Detik Detik Pertemuan Mereka"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*