“Hubungan Saya Dengan Ayah Semakin Rapat,Tapi Ayah Dah Tinggalkan Saya Buat Selama Lamanya..Al-fatihah Ayah” – Remy Ishak

BAPA kepada pelakon terkenal Remy Ishak iaitu Ishak Idris meninggaii dunia pada awal pagi, Sabtu. 

Remy atau nama sebenarnya Mohammad Zalimei Ishak, 37, berkongsi berita sedih tersebut menerusi laman Instagramnya pada pagi Sabtu. 

Pelakon Lelaki Kiriman Tuhan itu turut memuat naik foto bersama Allahyarham di sebuah hospital. 

“Ayah saya Ishak Bin Idris menghembuskan nafas yang terakhir pada awal pagi tadi. Al-fatihah untuk ayah saya,” tulisnya. 

Bagaimanapun, pelakon filem Pulang itu tidak memberi sebarang maklumat mengenai penyakit yang dialami dan punca Allahyarham bapanya meninggaii dunia. 

View this post on Instagram

Ayah saya ISHAK BIN IDRIS menghembus nafas yang terakhir awal pagi tadi. Al fateha untuk ayah 😔🙏🏻

A post shared by Remy Ishak (@remyishak) on

Remy tidak memberi maklumat lanjut mengenai punca bapanya meninggaii dunia.

Sementara itu, rata-rata netizen  dan rakan selebriti memberi ucapan takziah dan mendoakan agar arwah bapa Remy ditempatkan dalam kalangan orang beriman. 

Menerusi laporan mStar pada 27 Jun tahun lalu, Remy mendedahkan hubungan dia dan bapanya semakin rapat semenjak membintangi filem Pulang pada tiga tahun lalu.

Menurut Remy, skrip dan jalan cerita filem itu yang mengisahkan seseorang kehilangan bapa telah membantu memulihkan hubungan dia dan bapanya.

Be the first to comment on "“Hubungan Saya Dengan Ayah Semakin Rapat,Tapi Ayah Dah Tinggalkan Saya Buat Selama Lamanya..Al-fatihah Ayah” – Remy Ishak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*