“3 Nama Terbaik Dipilih Untuk Anak Nya Yang Baru Lahir” – Aliff Syukri Minta Bantuan Netizen Antara 3 Nama Ini Yang Mana Paling Sesuai

Menerusi laman Instagram Rozita Ibrahim, ibunda kepada penyanyi dan usahawan, Datuk Seri Aliff Syukri berkongsi momen istimewa keluarga itu menerima kehadiran orang baru dalam keluarga.

Malah, dia turut mendedahkan nama yang diberikan kepada anak kelima pasangan popular itu.

“Slide tau “ sempat sy snap gambar baby senyum” mood Abah paling hapy dapat anak perempuan

“kami sedih muka Yusuf jelez dn tarik diri menyendiri dgn Raudah Arshiyah nama baby baru family kami

Subscribe bumi ratu chanell tkasih atas sokongan,” tulisnya.

Aliff dan Shahida berkahwin pada Ogos 2007. Pasangan ini dikurniakan empat orang cahaya mata iaitu Ammaar Ahyan, Qadejah El Zahra, Ibraheem Adham dan Yusoff Al Qardawy serta seorang anak angkat.

Sementara itu di IG DS Aliff ada meletakkan 3 pilihan nama untuk anak nya.

Dipetik kata-kata DS Aliff di laman IG.

Abang tak puas hati betul dengan isteri abang dan juga mak abang 😡.. sbb mereka nak Taruk nama yang kuno.. abang suka nombor dua dan tiga .. korang rasa Nama yang mana paling sedap?? Sila komen di ruangan komen di bawah nanti abang akan Taruk nama anak abang❤️123?Saya masih ada masa untuk menukar nama anak saya untuk masa depan anak saya-saya nak dia kelihatan modern dan berjaya nanti saya tak suka nama orang kampung

Nampaknya DS Aliff dan Bonda masih belum bersetuju nama apa yang mereka nak berikan kepada anak bongsu. Semoga DS Aliff dan Bonda Rozita dapat capai kata sepakat.

Jangan buat hal kri , Mak nak nama tu juga …hangen Mak dgn ko punya trend..nama islam tu akn bawa ke alam barZakh.. mak bebel ko b3nci…Islam ikutan hingga akhir hayat ..jgn sampai Mak meraung ..mak pos kt Ig nanti gara2 nama ni ye

Foto : Instagram Rozita Ibrahim/ DS Aliff Syukri

Datin Shahida Selamat Bersalin, Akaun Instagram Anak Baru Cecah Hampir 17 Ribu Pengikut!

datin shahida lahirkan anak kelima

Bayi tersebut dilahirkan pada jam 5.30 petang di sebuah hospital swasta dan Aliff Syukri sendiri telah berkongsi berita tersebut menerusi akaun Instagramnya.

View this post on Instagram

terima kasih Datim Dr @suesalleh1970 ..Dr yg bantu rawat dan bantu wife saya sepanjang proses mengandung dan juga bersalin tadi…Alhamdulillah semua selamat bersalin petang tadi……..wife saya paling suka Dr @suesalleh1970 ni…ajak bersalin dekat2 area rumah x nak dia sebab nak juga dengan Dr ni…Dr ni sambut yusof dan juga baby yg baru lahir tadi…terima kasih mudahan Dr sihat selalu..

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

Pun begitu, ramai yang tertanya-tanya apakah jantina cahaya mata baru itu kerana mereka semua telah bersepakat untuk merahsiakannya daripada pengetahuan umum.

datin shahida lahirkan anak kelima

Walaupun ada suara-suara yang mengatakan bahawa pasangan itu mendapat cahaya mata perempuan, tetapi Aliff atau pun Shahida sendiri belum lagi berkongsi tentang hal tersebut. Malahan wajah bayi mereka itu pun belum ditayangkan secara rasmi lagi.

Selidik punya selidik, dikatakan terdapat satu akaun dengan nama @anakbongsuterlajaklaris yang baru sahaja dibuka tetapi sudah meraih hampir 17,000 pengikut walaupun masih dalam mood privasi.

datin shahida lahirkan anak kelima

Seronok ya rakyat Malaysia nak ikuti perkembangan anak bongsu usahawan berjaya ini meskipun tak sampai sehari melihat dunia ini.

 

Be the first to comment on "“3 Nama Terbaik Dipilih Untuk Anak Nya Yang Baru Lahir” – Aliff Syukri Minta Bantuan Netizen Antara 3 Nama Ini Yang Mana Paling Sesuai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*