4 Tahun Simpan Bukti Dan Akhirnya Isteri Dai Ini Tidak Boleh Simpan Lagi. Dia Minta Maaf Buka Aib Tapi Rahsia Terpaksa Dipecahkan

Tak cukup dengan kemelut rumah tangga Da’i Farhan, kali ini seorang lagi Da’i dari program tersebut cetus kontroversi selepas isterinya sendiri tampil membuat pendedahan eksklusif kepada media mengenai perangai buruk suaminya yang didakwa ‘kasanova’.

Terbaru, di Facebook, isteri kepada Dai’ tersebut membuat pengakuan sumpah bahawa segala pendedahan mengenai suaminya adalah benar.

Tiada niat mengaibkan suami

Melalui perkongsian tersebut, Aida atau nama sebenarnya Zaidah Ismail memberitahu bahawa tindakannya adalah kerana begitu penat dengan keadaan yang mana dia terpaksa turun naik mahkamah bagi menyelesaikan urusan rumah tangga mereka.

Dia terpaksa membuat kenyataan ini kerana ada pihak menuding jari mendakwa dirinya mengaibkan suami sendiri.

Simpan bukti selama 4 tahun

Malah menurutnya lagi, selama 4 tahun dia memberi peluang kepada suaminya namun tiada sebarang perubahan. Dia terpaksa melakukan perkara ini selepas kecewa menerima DM seorang wanita sejurus suaminya baru pulang dari Umrah.

Dia turut akui sosial media merupakan platform terbaik untuk menyelesaikan masalah ini. Aida bertegas perkara ini bukanlah untuk sengaja mengejar populariti.

Aida mohon maaf

Dalam pada itu, dia turut memohon maaf andai perkara ini mengaibkan suaminya yang berstatus pendakwa. Perkara ini terpaksa dijelaskan agar suaminya bertaubat dan kembali ke jalan Allah. Dia turut dengan beraninya bersumpah laknat jika apa yang dikatakan ini adalah fitnah.

Sumber : Aida Ismail II via OH BULAN

Be the first to comment on "4 Tahun Simpan Bukti Dan Akhirnya Isteri Dai Ini Tidak Boleh Simpan Lagi. Dia Minta Maaf Buka Aib Tapi Rahsia Terpaksa Dipecahkan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*