Ardell Aryana kongsi kini kandungan cecah empat bulan – “Semoga kita sihat untuk hantar bantuan ke Syria”

PELAKON Ardell Aryana meluahkan rasa syukur kandungannya berada dalam keadaan selamat walaupun menyedari keh4milannya selepas empat bulan.

Ardell atau nama sebenarnya Hidayah Mohd Amin, 29, berharap bayinya kuat dan sihat untuk menyertai misi kemanusiaan ke Syria pada 8 Januari depan.

 “Alhamdulillah rezeki tanpa saya sedar esok (Rabu) genap empat bulan usia ini dalam perut umi.

View this post on Instagram

Assalamualaikum semua #Alhamdulillah active sihat 🤗 1 hari lagi 4 bulan usia nya😉. Saya nak tanya awak ada pengalaman Alahan sewaktu hamil 🤰🏻 ? Apa jenis alahan awak sepanjang hamil 😷🥴 yang awak rasa terseksa sikit ?. Alhamdulillah rezeki tanpa saya sedar esok genap 4 bulan usia ni dalam perut umi☺️ maaf kan umi tak sedar kehadiran awak , tiba-tiba awak da boleh gerak tendang2 je Masyaallah 😭. Inshaallah,nak semoga kita sama2 kuat & sihat untuk sampi kan amanah semua penderma yang sangat pemurah untuk hulur bantuan kepada saudara syiria kita disana yang hebat dugaan dan ujian nya 💪🏻🙂 . Inshaallah bantuan awak semua sampai kepada mereka ✈️.

A post shared by نور الهداية (@ardellaryana) on

Ardell kongsi rakaman memperlihatkan imbasan bayinya.

“Maafkan umi tak sedar kehadiran awak. Tiba-tiba awak dah boleh gerak tendang-tendang saja, masyaAllah.

“Insya-Allah, semoga kita sama-sama kuat dan sihat untuk sampaikan amanah semua penderma yang sangat pemurah untuk hulur bantuan kepada saudara Syria kita di sana yang hebat dug4an dan ujiannya.

“Insya-Allah bantuan awak semua sampai kepada mereka,” tulis Ardell menerusi laman Instagramnya.

Isteri kepada pelakon Nadzmi Adhwa ini turut memuat naik rakaman yang memperlihatkan imbasan bayi dalam kandungannya di Instagram.

 

Maafkan umi tak sedar kehadiran awak. Tiba-tiba awak dah boleh gerak tend4ng-tend4ng saja, masyaAllah.

ARDELL ARYANA

PELAKON

Ardell dan Nadzmi akan mengikuti misi kemanusiaan ke Syria pada 8 Januari depan di bawah Yayasan Dana Kebajikan.

Menerusi laporan mStar 20 Disember lalu, Nadzmi berkongsi berita gembira bahawa isterinya sedang h4mil.

Menurut Nadzmi, pada mulanya dia menyangkakan Ardell mengalami munt4h yang teruk dan tidak mempunyai selera makan disebabkan peny4kit lamanya datang semula.

Ardell dan Nadzmi teruja bakal timang cahaya mata pertama.

Dalam pada itu, Ardell turut bertanya kepada pengikut di laman sosial mengenai pengalaman mereka mengalami al4han ketika h4mil.

“Saya nak tanya awak ada pengalaman alahan sewaktu h4mil? Apa jenis alahan awak sepanjang h4mil yang awak rasa ters3ks4 sikit?” katanya.

Ardell dan Nadzmi mendirikan rumah tangga dalam satu majlis sederhana yang diadakan di kediaman keluarga pengantin perempuan di Seri Kembangan, Selangor pada 1 September lalu.

Sumber : Mstar

Be the first to comment on "Ardell Aryana kongsi kini kandungan cecah empat bulan – “Semoga kita sihat untuk hantar bantuan ke Syria”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*