“Dah kant0i men!pu pastu MER0YAN” – Cleopatra Kant0i Pakai Google Image Pr0pa Ada Private Jet?

Selepas digemp@rkan dengan khabar angin pembantu Menteeri Belia & Sukan, Syed Saddiq dan jadi tumpuan netizen masak CQT untuk golongan asnaf, wanita yang dikenali sebagai Cleopatra ini sekali lagi menjadi bahan senda warganet ekoran dengan p0sting terbarunya di media sos!al.

Google Image private jet

Gambar yang menunjukkan Cleopatra kini sedang memiliki private jet terus ‘terciduk’ apabila ada netizen kant0ikan gambar tu rupa-rupanya cari dekat Google Image.

Memandangkan perkongsian ini meraih lebih daripada 2,000 jumlah retweets dalam masa beberapa jam ia dimuat naik hari ini. Ia semestinya membuatkan tuan empunya terpanggil, katanya kapal tu  b0arding bulan Januari nanti.

Yalah kalau admin mampu pun admin rasa terc4bar bila ada orang kata macam tu, hihi!

Tambahan pula, dek kerana namanya mula dikenali menerusi khabar angin pembantu Syed Saddiq, ramai netizen memerli samada kapal terbang peribadi itu telah ditaja. Jadi, Cleopatra pun tampil buka mulut pasal d4kwaan netizen.

Katanya, rakyat Malaysia ini hanya tahu menyaIahkan kerajaan dan tahu merunguut kalau tak mampu memiliki sesuatu.

“MenyaIahkan kerajaan sekarang dan member0ntak untuk berpaling tadah. Punca utama adalah diri anda sendiri bukan kerajaan!”

Berikutan dengan keIantangannya, ramai netizen melabelkan wanita ini sebenarnya ‘naik angin’ kerana ‘kant0i’ guna gambar Google.

Dah kant0i men!pu pastu MEROYAN –Netizen

Mungkin itu yang dia tengah /rder tapi belum sampai tu, nanti dah siap dia bagitau lah. Korang ni punnn….

Sumber:lobakmerah

Be the first to comment on "“Dah kant0i men!pu pastu MER0YAN” – Cleopatra Kant0i Pakai Google Image Pr0pa Ada Private Jet?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*