Muatnaik F0t0 ‘Mesra’ Rangkul Tangan, Bella Astillah & Aliff Aziz Sudah Rujuk?

Sebelum ini industri hiburan kec0h dengan isuu kemelut rumah tangga antara penyanyi dan pelakon popular, Aliff Aziz yang telah bercer4i dengan bekas isterinya, Bella Astillah dengan tal4k satu. Meskipun sudah berpisah, hubungan mereka berdua dipercayai masih baik sehingga telah menimbulkan pelbagai tanda tanya dalam kalangan netizen mengenai status hubungan pasangan ini.

Namun apa yang lebih mengeejutkan apabila Aliff dan Bella masing-masing telah memuatnaik satu f0t0 ‘mesra’ mereka di Insta Stories.

F0t0 ‘mesra’

Menerusi posting Insta Stories yang dimuatnaik Aliff Aziz di laman Instagram rasmi miliknya menunjukkan dia sedang berselfie bersama bekas isterinya, Bella Astillah di dalam sebuah kereta dimana Bella ketika itu seakan-akan tidak sedar dengan tindakan penyanyi tersebut.

Tidak cukup dengan itu, Bella juga turut memuatnaik satu f0t0 ‘mesra’ sedang merangkul tangan seorang lelaki dipercayai Aliff Aziz yang duduk di kerusi pemandu. F0t0 mesra tersebut sekaligus telah menimbulkan persoalan mengenai status hubungan sebenar pasangan ini.

‘Jangan ulang kesilapan yang sama’

Sementara itu, menerusi Insta Stories Bella juga, dia ada repost semula posting yang dimuatnaik oleh ibu kepada Aliff Aziz iaitu Fiza Aziz mengenai kata-kata mutiara dari akaun Twitter, Mufti Menk. Dalam posting tersebut tertulis mengenai kisah silam seseorang memberi cerminan terhadap kehidupan kita pada masa akan datang.

Sungguhpun begitu, kita sebagai manusia tidak seharusnya mengulangi kesilapan sama yang pernah kita lakukan pada suatu ketika dahulu kerana babak baru dalam kehidupan sentiasa menanti kita dari hari ke hari. Maka, jadilah seorang manusia yang lebih baik daripada kita sebelum ini. Perkongsian tersebut walau bagaimanapun seakan-akan memberi gambaran mengenai hubungan mereka.

Sumber: Aliff Aziz, Bella Astillah Ohbulan

Be the first to comment on "Muatnaik F0t0 ‘Mesra’ Rangkul Tangan, Bella Astillah & Aliff Aziz Sudah Rujuk?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*