Bekas Isteri Dai Farhan Baru Saja Selamat Melahirkan Anak Lelaki,Reaksi Dan Komen Isteri Muda Dai Farhan Untuk Bekas Madunya Buat Ramai Tak Sangka

 

Ditudvh kerana nusyuz dan memfitn4h suami, wanita ini dicer4ikan dengan talak satu oleh suaminya yang juga dikenali sebagai pendakwah bebas dari rancangan realiti agama tempatan. Lebih menyedihkan lagi, ketika talak itu dilafazkan, wanita ini sedang hamil anak kedua mereka.

Sebelum ini tular mengatakan pendakwah ini telah mengahwini seorang ibu tunggal anak lapan di Mekah. Dan satu temubual bersama daie ini telah menjadi perbualan netizen dan dialog yang dipertuturkan dikrit1k dan dijadikan bahan sind1rian bukan sahaja netizen malahan selebriti tempatan.

“18 senang-senang ditolak, tapi yang ke 19 auranya Ya Allah…” begitu antara dialog Dai’e Farhan ketika ditanyakan mengenai perkahwinan keduanya dengan seorang ibu tunggal anak lapan. Perkahwinan mereka dikatakan berlangsung di Mekah tanpa pengetahuan isteri pertama.

Bekas isteri Dai Farhan, Fatin Nurul Ain telah selamat melahirkan bayi lelaki. Fatin berkongsi berita gembira itu di laman Instagramnya

Alhamdulillah anugerah terindah dr Allah Yang Maha Esa.. Lahir seorang khalifah kecil ummi… Semalam spend Time sepenuhnya dengan kakak.. . Rupanya adik nak lahir melihat dunia hari ni.. Alhamdulillah Berkat doa semua. Semua dipermudahkan..

5/7/2018 genap umo kakak setahun 6 bulan

5/1/2020 lahirlah adik fariha

Fatin semalam memaklumkan beliau telah melebihi tempoh bersalin yang sepatutnya 4 hari lalu.

Sementara itu di IG isteri Dai Farhan, Dr Erin mengucapkan tahniah di atas kelahiran bayi lelaki suaminya itu

Alhamdullilah tahniah zauj ku @farhanmutawwif.. Allah telah anugerahkan seorang baby lelaki yg sihat.. Tahniah juga pd fatin kerna selamat melahirkan amanah Allah dgn kekuatan dan kasih syg seorg ibu pd hari ni moga baby ini akn menambahkan kebahagiaan dunia dan akhirat kepada ummi dan walidnya serta dia akn membawa banyak kebaikan pd agamanya, bangsanya dan negaranya..

Semlm baru sambut birthday kak @mithalyna.04 ..04.01 hr ni smbut birthday adik baru plak 05. 01.2020..senag tahun depan smbut serentak ..inshaallah harapan mama begitula hendaknya.. #1bigfamily

Dai Farhan yang kini berada di Kuala Lumpur memaklumkan akan pulang ke Kelantan untuk melihat anaknya itu

Rata-rata netizen mengucapkan tahniah kepada Fatin dan turut mendoakan kesejahteraannya bersama bayi

Sumber : IG Fnamad & Farhan mutawwif / kasiviral.kini.blog

 

Be the first to comment on "Bekas Isteri Dai Farhan Baru Saja Selamat Melahirkan Anak Lelaki,Reaksi Dan Komen Isteri Muda Dai Farhan Untuk Bekas Madunya Buat Ramai Tak Sangka"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*