Umur dah 49 tahun tak dimamah usia, Nasha Aziz bahagia hidup bujang?

Beberapa hari lalu, sebuah telefilem berjudul Mak Nak Pel0k Boleh lak0nan aktres popular Rita Rudaini ditayangkan menerusi slot Cerekarama TV3.

Namun kemunculan salah seorang lagi pelakon, Nasha Aziz pasti membuatkan ramai penonton mengimbau kembali zaman kegemilangan era 90-an model jelita itu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️Sytle #4evaLikeIt #thanks4thephoto #StudioRoomCreative #Cherish#absolutely #marvellous #Polo #Stylelish

A post shared by Nasha Aziz (@nashaaziz) on

Sekiranya dilihat menerusi laman Instagram miliknya, wanita berusia 49 tahun itu jarang mengemaskini posting untuk tatapan peminat dan pengikutnya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️Kongsikan secara telus pandang sepetang di Exhibition Art Market Malaysia hasil daripada gmbungan 35 wonder women malaysian artist. 💞SubhanaALLAH 🌈💚 adakah mungkin menjadi 350 dimasa akan datang😘😘😘 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 🧚🏻‍♀🎨🌟🎉🌹👩🏻‍🎨🌈👩🏻‍🎨🌈💕🎨👩🏻‍🎨🌈🎨👩🏻‍🎨👭🎨

A post shared by Nasha Aziz (@nashaaziz) on

Tidak posting swafoto atau keluarga, tetapi lebih kepada mempromosikan karya lakonan dan bergambar dengan rakan selebriti di set penggambaraan.

Ketika berkongsi mengenai telefilem arahan Rashid Sibir itu, terdapat beberapa individu yang merindui dan memuji lakonan mantap pelakon tersebut.

Dah lama sis tak berlakon

Teringin tengok sis keluar drama

Lakonan sis memang terbaik

Menerusi laporan BH Online pada Januari 2017, pemilik nama Noraishah Abdul Aziz itu mengakui bahagia bersendirian tanpa ditemani insan bernama lelaki.

Sumber : Nasha Aziz , BH Online / viral.bbn.my

 

 

Be the first to comment on "Umur dah 49 tahun tak dimamah usia, Nasha Aziz bahagia hidup bujang?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*