“Terputvs Makan Itu Pernah Dalam Dua Tiga Hari,” – Ikat Pervt, Ini Cerita Puteri Balqis

 

Menerusi perkongsian di laman Facebook Bersamamu, kelibat pelakon cilik hebat, Puteri Balqis nyata mengeejutkan segelintir peminat industri hiburan tanah air.

Setelah sekian lama menyepi daripada dunia lakonan, Puteri dilihat berkongsi kesuk4ran hidup dalam rancangan popular tersebut.

Sedikit sedutan daripada program tersebut, kanak-kanak berusia 12 tahun itu mengulas perubahan hidup secara tiba-tiba itu cukup indah kerana tuhan tidak mahu mereka lupa diri.

Malah dia secara jujur mengatakan sering terputuus makan selama dua atau tiga hari.

“Perubahan tiba-tiba itu indah sebenarnya. Tuhan tak mahu kami lupa diri. Terputuus makan itu pernah dalam dua tiga hari tapi tak pernahlah sampai seminggu. Kami 1kat pervt,”

jelasnya. Ibunya, Norashikin Mohamad Aziz atau Nouryl juga meIuahkan lsi hati berkait dengan tahap kes!hatan anaknya. “Orang tak nampak benda itu. Yang orang nampak Puteri sudah okay. Orang nampak Puteri berlakon dan fikir dia sudah okay,” jelasnya.

DAHULU HIDUPNYA DIPUJA…PUTERI BALQIS, DIA JUGA INSAN YANG DIDUGA. SAKSIKAN BERSAMAMU, 12 JANUARI 2020, 6.30 PETANG DI TV3.ANDA BOLEH SALURKAN SUMBANGAN KEPADA AKAUN MAYBANK 1627-7719-0105 (MAYBANK) NORASHIKIN BINTI MOHAMAD AZIZ (IBU).HULURKAN TANGAN, RINGANKAN BEBAN.

POSTED BY BERSAMAMU TV3 ON MONDAY, 6 JANUARY 2020

Sayu dan simpati dengan nasib kedua beranak ini, netizen men!nggalkan re4ksi di ruang komen.

Sekadar imbasan, menurut lap0ran Astro Awani, pelakon cilik ini didkwa netizen meng!dap penyak!t kr0nik pada peringkat awal dan sedang menjaIani raw@tan.

Foto : Facebook Bersamamu.

Sumber:MH / viral.bbn.my

Be the first to comment on "“Terputvs Makan Itu Pernah Dalam Dua Tiga Hari,” – Ikat Pervt, Ini Cerita Puteri Balqis"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*