Siti Nurhaliza Sdih, Tiada Lagi “Siti, Siti, Siti” Dari Peminat Fnatik

Buat mereka yang sering hadir ke mana-mana acara mahupun konsert penyanyi nombor satu negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza pasti akan teringat dengan jritan dari seorang peminat fanatik yang memanggil, ‘Siti,Siti,Siti’.

Hanya Tinggal Kenangan 

Malah pernah suatu ketika, sebelum memulakan persembahan Siti menyahut kembali jritan tersebut yang datangnya dari peminatnya, Zairul Fikry Mohd Nor atau lebih dikenali sebagai Zirul.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Engkau Teman dan sahabat dunia Akhirat.. Jgn lupa doakan disana yea.. Nnti Kita Jumpa 😭 Allahu 😢 pergianya kenalan sitizoners arwah @juppy_bobozirul seorang yang baik happy dan riang ria.. Peminat Siti Nurhaliza @ctdk pasti kenal dengan suaranya setiap kali konsert dan event yang ada Siti Nurhaliza pasti tergiang2 Siti Siti Siti itu lah dia.. Now dia telah pergi buat selama lamanya 😢😢😢 Terima kasih menjadi sahabat sitizone yang baik.. Semoga Allah rahmati pemergiaaan mu..dan tenang lah kau disana wahai sahabat 😢😢😢. . . Repost @muriey_story….ternyata allah lebih sayangkan engkau, semoga engkau tenang disana Buat Sitizoners dan semua yg mengenali arwah Zairull Fikry Mohd Nor @juppy_bobozirul kita sedekahkan Al Fatihah buat arwah semoga rohnya dicucuri rahmat… #SALAMKUYANGTERAKHIR ALFATIHAH SAHABAT SITIZONER 🤲🤲🤲🤲 #happybirthdaySitiNurhaliza #Ct41 #simplysitidihati2019 #officialsimplysiti #creacionbysitinurhaliza #SitiNurhaliza #ctdk #datosrisitinurhaliza #Siti #ctdk #DSSN #ct #Sitizone #BeauSiti #Sitizoners #simplysiti #antapermana #ajl34 #bobyusof #100MostBeautifulFaces2019 #SitiAafiyah #SitiAafiyahkhalid #kekasihkuselamanya

A post shared by MohdEzwanRoslan (@mohdezwanr) on

 

 

 

Kini, jritan tersebut hanya tinggal kenangan kerana Zirul telah menghembuskan nafas terakhirnya semalam dipercayai akibat komplikasi penyakit yang dialaminya sebelum ini. Perkongsian tersebut telah dibuat pelantun Terang itu menerusi Insta-Story nya.

Engkau Teman dan sahabat dunia Akhiirat Jgn lupa doakan disana yea..Nnti Kita Jumpa pergianya kenalan sitizoners arwah juppy bobozirul seorang yang baik happy dan riang ria.

Peminat Siti Nurhaliza ctdk pasti kenal dengan suaranya setiap kali konsert dan event yang ada Siti Nurhaliza pasti tergiang2 Siti Siti Siti itu lah dia.

Now dia telah pergi buat selama lamanya Terima kasih menjadi sahabat sitizone yang baik.. Semoga Allah rahmati pemergiaaan mu dan tenang lah kau disana wahai sahabat.

Repost muriey_storyternyata allah lebih sayangkan engkau, semoga engkau tenang disana Buat Sitizoners dan semua yg mengenali arwah Zairull Fikry Mohd Nor juppy bobozirul kita sedekahkan Al Fatihah buat arwah semoga rohhnya dicucuri rahmat… #SALAMKUYANGTERAKHIR ALFATIHAH SAHABAT SITIZONER

 

Siapakah dia? Sebab pertama kali kenal di konsert ini itulah dia Allahyarham juppy_bobozirul dan alhamdulilah sehingga sekarang saya menjadi sahabat sampailah allah swt mengambil beliau kembali Alfatihah zyrul engkaulah teman dan Sahabat dunia Akhirat Saya

Siti Akan Rindui Suara Zirul

Sedih dengan khabar berita itu, menurut Siti dia pasti akan merindui suara Zirul yang sebelum ini menceriakan suasana setiap acara yang menampilkannya.

Tambah Siti lagi, ‘jeritan’ itu merupakan sebuah kenangan terindah dalam hidupnya dan turut menitipkan surah Al-Fatihah yang ditujukan buat Allahyarham.

Terdahulu, mengintip ruangan komen salah satu posting Allahyarham Zirul, Siti sempat meninggalkan pesan buatnya untuk terus kuat dan sentiasa positif melawan pnyakit yang dialaminya.

Selain Siti, Zirul juga merupakan peminat Sharnaaz Ahmad, Syafiq Farhain dan Dinda Permata. Al-Fatihah.

Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa Komen Yang Baik-Baik Sahaja Dan Share Ya. Terima Kasih.

Sumber: murai via video viral

 

Be the first to comment on "Siti Nurhaliza Sdih, Tiada Lagi “Siti, Siti, Siti” Dari Peminat Fnatik"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*