“Tu Highway Kan” Kemlngan Libatkan Mot0sikal Dan ‘Entiti Mlsteri’ Jadi Buah Mul0t Netzen

Seperti yang semua sedia maklum, lebuhraya atau pun highway adalah satu jalan yang lurus dan hanya ada simpang yang khas menghubungkannya ke luar dari situ. Memang tak logik lah tengah highway ada simpang kan.

Ada ni haa admin nak share satu kejadian yang pel1k tapi benar. Dipetik daripada Twitter @fiqspoks, satu kejadian aneh dirak4mkan apabila sebuah mot0sikal entah dari mana datangnya mel4nggar sebuah lagi mot0sikal yang sedang laju. Cuba korang tengok video kat bawah ni dan cuba bincangkan logik disebalik kejadian ini.

VIDEO:

Datang dari mana?

Rata-rata netizen mempersoalkan kejadian ini bukan sebab nampak tpu, tapi kewujudan dan kemunculan mot0sikal tu dari mana. Kalau nak u-turn dekat situ pun takde lah relaks sangat macam naik mot0 kat kampung kan. Confuse dibuatnya

Uish tak jumpa ni lagi pel1k jadinya. At least ada r4ngka mot0 tu pun okay lah gak. Tapi bab bawa poc0ng tu macam pel1k je. Kau jangan main-main dik.

Ni logik. Laju macam mana pun mesti nampak benda dekat depan walaupun samar-samar. Ni tiba-tiba muncul memang tak sempat nak bertindak lah. Kalau dari tepi pun mesti kena l4nggar dengan Alza biru tu gak kan? Bertambah pening dibuatnya

Jap jap. Admin baru perasan dia tak pakai helmet. Admin bagi peluang korang fikir pulak lah. Apa-apa pun harap semua yang terlibat dengan kemal4ngan ni selamat lah ye.

Sumber: lobakmerah/rosemerah

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  Oh Media

Be the first to comment on "“Tu Highway Kan” Kemlngan Libatkan Mot0sikal Dan ‘Entiti Mlsteri’ Jadi Buah Mul0t Netzen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*