“Wanita Pergi Nikah Bawa Kelisa Je,” Dah Cukup Nampak Mewah Dalam Gambar

Pada zaman kini, segelintir pasangan pengantin ‘berlumba-lumba’ mahu mengadakan majlis pernikahan paling gah setelah menganggap hari bersejarah itu tidak akan dilupakan sepanjang hayat mereka.

Ada juga yang sanggup menempah beberapa buah kereta mewah berjenama antarabangsa bagi mengiringi mempelai ke lokasi pernikahan.

Namun berbeza pula dengan pasangan merpati dua sejoli ini apabila mengambil keputusan bagi mengadakan majlis serba sederhana tanpa mengeluarkan banyak bajet perbelanjaan.

Humble & sweet!

Menerusi laman Twitter, jurugambar rasmi majlis tersebut berkongsi beberapa keping gambar pengantin perempuan yang menaiki Perodua Kelisa ke sebuah masjid sebelum mengadakan upacara pernikahan.

“We shot a wedding last week where the nikah was very humble and sweet. The bride rides a Kelisa Biru to the nikah..
“..which was only attended by only the bride and grooms immediate family. Simplicity is elegant. Love is easy,” kata posting tersebut.

Walaupun majlis akad nikah dihadiri lebih kurang 11 orang daripada kedua-dua mempelai, namun perasaan cinta dan kasih sayang membuatkan suasana masjid seperti dipenuhi orang ramai.

Rata-rata warganet mengakui rakaman foto yang dimuat naik kelihatan cantik apatah lagi kereta Kelisa yang dianggap ‘lejen’ sebagai produk keluaran Malaysia.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Twitter / @RoseMerah

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  Oh Media

Be the first to comment on "“Wanita Pergi Nikah Bawa Kelisa Je,” Dah Cukup Nampak Mewah Dalam Gambar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*