“Orang Tu Sudah Minta Maaf Guna Ayat L4nggar Malam Tadi, Tapi…” – Caprice Kr1tik Sind1ran PU Amin?

Penyanyi rap Caprice men3mpelak tindakan Pencetus Ummah (PU) Amin yang disifatkan seolah-olah cuba meny1ndir tindakan rakan industrinya yang juga ahli kumpulan K-Clique, MK berkaitan 1su pemakaian barang kemas.

Caprice atau nama sebenarnya Ariz Ramli, 32, berkata, isu tersebut tidak sepatutnya dibangkitkan semula memandangkan individu tersebut sudah mengemukakan permohonan maaf.

“Seorang lagi PU tak berguna dari Malaysia. Orang tu sudah minta maaf guna ayat L4nggar malam tadi tapi kau pergi up balik waktu solat Jumaat.

“Tahniahlah ustaz. Macam ni ke nak tarik anak muda yang tak sempurna macam kamu selepas dia sudah minta maaf?,” tulisnya.

Caprice meluahkan hal tersebut menerusi satu entri yang dimuat naik di Instagram miliknya.

Dalam entri tersebut, Caprice turut berkongsi paparan status yang dimuat PU Amin di Twitter.

Sebelum ini, MK dikr1tik selepas mengeluarkan kenyataan yang disifatkan agak keterlaluan apabila mend4kwa dirinya memang sengaja ‘l4nggar’ hukvm demi minatnya yang suka memakai barang kemas. 

Bagaimanapun, MK kemudian dilaporkan sudah memohon maaf atas selepas menyedari ket3rlanjuran katanya itu.

Perkara itu turut dimuat naik Caprice dalam satu entri berasingan di Instagram miliknya.

Caprice antara artis yang cukup lantang dalam menyuarakan pandangan dan kr1tikan mengenai 1su semasa yang berlaku dalam industri hiburan. 

Sumber: GEMPAK

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  Oh Media

Be the first to comment on "“Orang Tu Sudah Minta Maaf Guna Ayat L4nggar Malam Tadi, Tapi…” – Caprice Kr1tik Sind1ran PU Amin?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*