Bahagia Jalani Kehidupan Berumah Tangga, Isteri Da’i Farhan Terharu Diberi Layanan Macam Bayi

Walaupun k0ntroversi rumah tangga Da’i Farhan dan isterinya Dr Erin masih lagi hangat diperkatakan di media sosial, namun pendakwah bebas itu kelihatan agak tenang menjalani kehidupan harian bersama isteri tercinta tanpa mempeduli kec4man daripada netizen.

Terbaru menerui Instagram Dr Holisw, dia berkongsi rasa gembira apabila dijaga oleh suami ketika sedang sakit. Menurutnya, suaminya itu seorang yang sangat prihatin selain memiliki sifat romantik. Sweetnya!

Suami jaga 24 jam

Melalui posting tersebut, Dr Erin memberitahu bahawa dia terpaksa di kuarantin kerana tidak sihat. Walaupun keadaannya agak lemah, dia bersyukur kerana ramai orang masih sayangi dirinya. Dia turut memberitahu bahawa dia sangat bersyukur mempunyai suami seperti Da’i Farhan. Ini kerana, suaminya seorang yang sangat sabar dan menjaganya dengan baik sehingga dimanjakan seperti bayi sewaktu dia terlantar sakit. Tambahnya, suaminya itu siap suap makanan.

Percintaan ‘winter sonata

Sebelum ini, Dr Erin turut memuat naik beberapa foto mereka sekeluarga bercuti di Korea. Di samping berkongsi foto, pasangan ini turut berkongsi aktiviti harian mereka seperti menghantar anak ke sekolah, menguruskan perniagaan serta menghadiri beberapa program di media sosial.

Sumber:  OHBULAN

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  Oh Media

Be the first to comment on "Bahagia Jalani Kehidupan Berumah Tangga, Isteri Da’i Farhan Terharu Diberi Layanan Macam Bayi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*