Pesak1t K4nser Yang Diusung Ke KWSP Dikhabarkan Sudah Men1nggal Dunia

Sebelum ini, pernah viral di media sosial tentang kisah seorang p3sakit k4nser yang terp4ksa diusung ke pejabat Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) bagi mendapatkan pengesahaan untuk mengeluarkan simpanan carumannya. Perkara ‘kurang menyenangkan’ yang dialami oleh wanita itu telah mendapat pelbagai respon dalam kalangan netizen yang rata-ratanya tidak berpuas hati dengan pihak KWSP. Bahkan susulan kejadian itu, pihak KWSP juga turut tampil memohon maaf kepada wanita terbabit dan keluarganya.

Bagaimanapun terbaru, satu perkhabaran dvka diterima apabila wanita tersebut dikhabarkan sudah men1nggal dunia. Innalillah.

Meninggal jam 5.45 pagi semalam

Menerusi satu status yang dimuat naik laman Facebook Daily Traffic Report semalam, wanita yang berusia 56 tahun itu dikatakan telah menghembuskan nafasnya yang terakhir pada jam 5.45 pagi, di Austin Resident.

Menurut status itu, jen4zah seterusnya telah dikebumikan di tanah perkuburan Islam Mount Austin jam 11 pagi hari yang sama.

Ucap takziah

Susulan daripada itu, rata-rata netizen di Facebook turut mengucapkan takziah kepada keluarga Allahy4rhamah. Malah mereka juga turut mendoakan agar roh wanita itu dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman.

Sumber:  OHBULAN

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  Oh Media

Be the first to comment on "Pesak1t K4nser Yang Diusung Ke KWSP Dikhabarkan Sudah Men1nggal Dunia"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*