“S3ksi Habis Tengok Suami Main …” – Isteri Suka Tengok Da’i Farhan Aktif Bersukan

Isteri kepada pend4kwah bebas Da’i Farhan, Dr. Erin memuji keunggulan suaminya beraksi di padang bola sepak sejak akhir-akhir ini.

Kata Dr. Erin, biarpun hanya menjadi juru sorak di tepi padang, dia tidak lekang memberikan semangat buat suaminya yang kembali aktif bersukan.

“Sukan ni bagi saya buat kita nampak macam beauty with style fitu, mesti nak kawan dengan budak-budak sukan juga.

“Nak nak yang pandai main bola macam Farhan!

“Seksi habislah tengok suami main kat padang macam macho sangat. Apapun saya tetap jurusorak kamu,” tulis Dr. Erin menerusi entri di Instagram.

Dalam entri itu, Dr. Erin memuat naik foto Farhan berpakaian sukan dan beberapa aksi menggelecek bola sepak di padang pada waktu malam.

Sementara itu, dalam entri sama juga Dr. Erin memberitahu dia juga antara individu yang aktif dalam bidang taekwondo sejak di bangku sekolah.

“Saya ni zaman sekolah dulu ada blackbelt taekwondo. Pernah masuk surat khabar, abah yang baca dan simpan dalam diam.

“Abah banggalah tu dengan anak seorang ni. Ketika itu kita wow sangat muka depan okey, Sabah Championship of Taekwondo, tahun berapa saya tak ingat tapi saya juara sparring,” tambahnya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by nik farhan (@dai.farhan) on

Farhan dan Dr. Erin mencvri tumpuan ramai apabila pend4kwah itu menc3raikan isteri pertamanya yang sedang hamil menerusi aplikasi WhatsApp selepas mereka berkahwin sekitar November 2019.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by nik farhan (@dai.farhan) on

Hingga kini, nama pasangan itu sering menjadi bualan ramai.

Sumber: GEMPAK

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  Oh Media

Be the first to comment on "“S3ksi Habis Tengok Suami Main …” – Isteri Suka Tengok Da’i Farhan Aktif Bersukan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*