Dih3rdik Pembohong, Syed Saddiq Terp4ksa ‘Lari’ Panjat Pagar Selepas Dih4lau 200 Individu Sams3ng

Semalam, viral di media sosial video Ketua Angkatan Bersatu Anak Muda (Armada) iaitu Syed Saddiq Syed Abdul Rahman dih4lau balik dari program tersebut. Malah beliau dan beberapa pemimpin lain terp4ksa melarikan diri dengan melompat pagar gara-gara perhimpunan tertutup yang dihadirinya diganggu orang awam.

Di Facebook, Menteri Belia dan Sukan itu mend4kwa kumpulan gangster berpakaian serba hitam bertindak mengepung tempat pertemuan tersebut serta memekik kata-kata k3sat.

Dih4lau beramai-ramai

Posted by Mat Lekir on Friday, January 31, 2020

Difahamkan Syed Saddiq telah dihalau di dalam program Rapat Umum Armada negeri Johor yang berlangsung di Savanna Hill Resort, Ulu Tiram Johor. Video dan foto tersebar itu menimbulkan pelbagai reaksi orang ramai yang rata-ratanya terkejut dengan insiden yang berlaku itu.

Pada awalnya, segalanya nampak terkawal sebelum mereka mula menjadi agresif dengan melaungkan kata-kata serta dan memaksa agar Menteri Belia dan Sukan itu balik.

Dih4lau balik

Posted by Iskandar Zulkarnain on Friday, January 31, 2020

Posted by Mat Lekir on Friday, January 31, 2020

Syed Saddiq kena halau dengan anak muda dalam Program Rapat Umum anjuran Armada Johor malam tadi.. Haaa!! aku cuma nk cakap padan muka kau! Amacam seronok tak jadi menteri kena h4lau? Don’t mess with anak muda!  Tu kena h4lau ntah ape yg koyak.

Menerusi video yang tersebar, Syed Saddiq dilihat terp4ksa melarikan diri mengikuti jalan tikus kerana jalan agak tidak terkawal. Di facebook miliknya, dia mend4kwa sekumpulan individu g4ngster mengepung tempat makan mereka dan sergah semua tetamu yang hadir.

Saya berkhidmat untuk rakyat

Di dalam kenyataan Syed Saddiq, dia berasa terkilan dengan insiden yang berlaku kerana ianya sesuatu yang memalukan dan dianggap bi4dap. Malah, ibu bapa beliau turut menjadi saksi terhadap insiden yang berlaku. Dia turut mengingatkan orang ramai Malaysia adalah milik semua dan masih mempunyai undang-undang.

Sumber : OHBULAN

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  Oh Media

Be the first to comment on "Dih3rdik Pembohong, Syed Saddiq Terp4ksa ‘Lari’ Panjat Pagar Selepas Dih4lau 200 Individu Sams3ng"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*