Siap Berpurdah Di Mekah, Saj4t Mohon Keampunan Allah

Sedang rakyat Malaysia hangat memperkatakan mengenai 1sunya bertelekung penuh ketika menunaikan umrah, namun usahawan kosmetik, Nur Sajat tetap tenang meneruskan kehidupannya seperti biasa tanpa mempedulikan kec4man dilemparkan terhadapnya.

Masih lagi berada di Mekah, Sajat berkongsikan foto terbarunya di Instagram dimana dia lengkap memakai pakaian wanita dan mengenakan purdah persis gadis Arab. Menerusi perkongsian tersebut, Sajat menitipkan keampunan daripada Allah di atas salah dan silapnya selama ini.

Sejak 1sunya hangat diperkatakan, Sajat dilihat menutup ruangan komen selepas posting-posting yang dibuat sebelum ini dikecam tervk oleh netizen.

Terdahulu, Sajat berkata 1su atau caranya berpakaian adalah urusannya dengan Allah. Apa yang penting adalah niatnya ke sana untuk menunaikan umrah dan berjumpa dengan pencipta.

Bagaimanapun, 1su itu turut mendapat perhatian Mufti Wilayah Persekutuan Datuk Seri Dr Zulkifli Mohamad al-Bakri yang mengesahkan bahawa status jantina Sajat sudah disahkan sebagai seorang lelaki sekaligus menjawab segala persoalan selama ini.

Sumber: Rotikaya

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  Oh Media

Be the first to comment on "Siap Berpurdah Di Mekah, Saj4t Mohon Keampunan Allah"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*