‘Dia T1pu Kita Fad. Dia Tidur Betul’ – Tinggal Berdua, Achey Masih Seru Abam Dalam Group Whatsapp

Pemergian Abam bukan sahaja ditangisi peminat seluruh negara, malahan yang paling terkesan tentunya dua rakan karib arw4h, Achey dan Fad. Ketiga-tiga mereka adalah ahli kumpulan lawak Bochey yang menempa dalam beberapa program realiti lawak.

Tanya projek Youtube dalam kumpulan Whatsapp

Fad berkongsi screenshot kumpulan Whatsapp mereka dimana Achey memberi salam dan bertanya mengenai perkembangan projek saluran Youtube mereka bertiga. Achey kemudian menyeru arw4h seolah arw4h masih wujud di dalam kumpulan tersebut.

Fad kemudian meminta Achey tidak memulakan drama sedih antara mereka kerana dia sendiri mengelak untuk masuk ke kumpulan berkenaan.

Dia t1pu kita Fad

Achey kemudian mengatakan mereka ‘ditipu’ oleh Abam yang betul-betul ‘tidur’ meninggalkan mereka berdua. Fad selepas itu menenangkan keadaan meminta mereka berdua bersama menjaga nama Bocey yang menjadi satu-satunya peninggalan arw4h.

Fad yang tidak dapat bersama memberi penghormatan terakhir kerana berada di Jepun turut mengenang mereka sempat bersembang bertiga dalam satu bual bicara.

Peminat Bochey tumpang bersedih

Sumber: Fad Bocey/OhBulan

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  Oh Media

Be the first to comment on "‘Dia T1pu Kita Fad. Dia Tidur Betul’ – Tinggal Berdua, Achey Masih Seru Abam Dalam Group Whatsapp"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*