“Banyak kali Fad ulang baca betul ke ni nama ko Bam.” – Fad Sebak

Pemergian Allahyarham Abam Bocey kerana dem4m panas telah mengejutkan orang ramai baru-baru ini terutamanya sahabat-sahabat baiknya iaitu Fad dan Achey. Ramai merasa sedih melihat keadaan anggota kumpulan Bocey tersebut yang kini hanya tinggal berdua sahaja. Lebih menyayat hati lagi, Fad yang berada di Jepun ketika itu tidak dapat melihat Allahyarham untuk kali terakhir.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aku ingat sebab aku yang record .masa ni sebab ingat nak simpan video ni kalau rezeki bocey menang .konon nak combine video persiapan bocey final .tapi rupanya video ni abam tinggal buat kenangan utk ktorang . . Bam ktorang tau abam penat sgt .penat nak berjuang sebab abam rasa bocey org dah tak pandang .org dah jemu .sebab tu abam asyik ulang dah la nak rehat puas2 .sekarang abam tgh rehat kan .doakan dia ,moga Allah tempatkan dia dikalangan org beriman .bam ktorang dah takda sapa nak kacau .dah tkda org nak usik kacau tubuh badan abam .terkesan sgt sbb fad tak sempat nak sentuh .dia rindu nak menyakat abam 😔 abam semoga tenang disana .terima kasih sebab bagi kami pengajaran yg paling besar dalam hidup . #kitabaikramaisayang

A post shared by Syaheera❤️Fadzlie (@syaheeraarahman) on

 

Sumber : ig syaheerarahman/Slamber Media

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  Oh Media

Be the first to comment on "“Banyak kali Fad ulang baca betul ke ni nama ko Bam.” – Fad Sebak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*