Aprena Manrose kongsi foto & perbualan dengan Abam, kapsyen und4ng sebak!

Semalam, Aprena Manrose ada meluahkan rasa sedihnya apabila Allahyarham Syed Umar Mokhtar bin Syed Redzuan atau lebih mesra disapa Abam Bocey tidak sempat untuk mempromosikan filem dilakonkan mereka berdua.

Filem berjudul Jodoh Syaitan diarahkan oleh Ismail Bob Hashim itu dilaporkan bakal ditayangkan pada bulan depan dan turut dibintangi oleh beberapa pelakon hebat yang lain seperti Wan Hanafi Su, Fauziah Nawi dan Jay Iswazir.

Terbaru, Aprena Manrose menerusi Instagram menulis kapsyen dan memuat naik posting khusus buat pelawak dan pelakon itu.

“Sampai harini saya masih tak percaya…”

Disamping berkongsikan beberapa keping foto bersama Abam, katanya dia masih tidak percaya dengan berita pemergian Abam apatah dia merupakan peminat kumpulan berkenaan sejak awal lagi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Salam Maghrib, sampai harini saya masih tak percaya Abam pergi buat selamanya. 😢Sememangnya saya peminat group Bocey Dari awal lagi tapi berkesempatan berkenalan dengan Abam sahaja sebab kita shoot sama untuk filem yang akan ditayangkan tak lama lagi. Excited sangat bila tahu nak kena photoshoot dgn abam utk promo sbb lama tak jumpa tapi sehari sebelum abam dah takda. 😭 kalau kita tag abam di ig story, dia pernah dm ckp tak letak kat wall pun. Sorry abam, terlepas pandang. 🙏🏻 This post is just for you! Sekarang bukan baby je yang nak post pasal abam, tapi terlalu ramai yang sayangkan abam. Merata orang bercerita tentang kebaikan Abam Dan Abam memang seorang Abang yang penyayang. Kita baru plan nak kahwinkan kucing kita tapi tak sempat. 😫 padahal kita kenal masa shooting ni je tapi abam layan baby macam dah lama kenal. Pemergian abam sangat memberi kesan, dah takda lawak-lawak dari abam. 😔 . Allah lebih sayangkan abam. Semoga ditempatkan dengan orang-orang yang beriman. #kitabaikramaisayang #sayasayangabam #abamsangatbaik

A post shared by WAN SYAHERA PUTRI APRENA (@mrsaprenamanrose) on

“Salam Maghrib, sampai harini saya masih tak percaya Abam pergi buat selamanya. Sememangnya saya peminat group Bocey dari awal lagi tapi berkesempatan berkenalan dengan Abam sahaja sebab kita shoot sama untuk filem yang akan ditayangkan tak lama lagi.”

“Excited sangat bila tahu nak kena photoshoot dengan Abam untuk promo sebab lama tak jumpa tapi sehari sebelum Abam dah takda.”

 

Ujarnya dia sangat teruja apabila mendapat tahu perlu photoshoot dengan Abam oleh kerana sudah lama tidak berjumpa namun sehari sebelum itu, Abam pergi buat selamanya.



“Kalau kita tag Abam di ig story, dia pernah dm cakap tak letak kat wall pun. Sorry Abam, terlepas pandang. This post is just for you! Sekarang bukan baby je yang nak post pasal Abam, tapi terlalu ramai yang sayangkan Abam.”

“Merata orang bercerita tentang kebaikan Abam dan Abam memang seorang yang penyanyang.”

Aprena Manrose juga berkongsikan perbualannya bersama Abam yang mana mereka plan untuk kahwinkan kucing milik mereka namun tidak sempat.

“Bila nak kawen kan kucing kita…”

Perkongsian daripada Aprena Manrose mengundang sebak ramai selain rata-rata mendoakan arw4h Abam.

Netizen sebak & kongsi respon positif tentang filem mereka

 

Sumber: Instagram Aprena Manrose/HCL

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  Oh Media

Be the first to comment on "Aprena Manrose kongsi foto & perbualan dengan Abam, kapsyen und4ng sebak!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*