[VIDEO] Tak Sempat Baca ‘Ruqyah’ Dah Kena Pen4mpar

Memang tidak dapat dinafikan, gangguan j1n terhadap manusia seperti rasvk, s4ntau, sih1r dan sebagainya seakan-akan sudah menjadi fenomena khususnya dalam kalangan masyarakat Melayu. M4khluk ini berupaya untuk berubah dari satu bentuk kepada satu bentuk yang lain yang kadangkala boleh mer4suki tubvh seseorang.

Kebiasaannya apabila berdepan dengan situasi seperti ini mereka pasti akan merujuk kepada pihak yang lebih berpengalaman untuk mer4wat individu yang ‘terkena’ gangguan j1n ini. Namun, lain pula kisahnya dengan seorang peng4mal perub4tan, Ustaz Noradzri Medzlan apabila dia telah ‘dis3rang’ oleh seorang wanita yang dir4suk m4khluk halvs ketika hendak mer4watnya.

‘Halkum aku tenggelam dah’

Aku tak sedia lagi lah.. Tak aci betul!!.. Bergegar otak aku. Halkum aku tenggelam dah.Tamparan wanita.😭

Posted by Norazri Medzlan on Thursday, February 13, 2020

Menerusi video berdurasi 0:05 saat yang dimuatnaik seorang peng4mal perub4tan, Ustaz Norazri Medzlan di laman Facebooknya, memaparkan dia sedang memakai sarung tangan untuk mer4wat seorang wanita yang dir4suki m4khluk halvs. Tetapi lain pula yang jadinya apabila ustaz ini secara tiba-tiba telah dit4mpar oleh wanita yang lengkap bertelekung tanpa sempat memulakan apa-apa bacaan untuk mer4watnya. Tidak cukup dengan itu, ustaz ini juga dilihat seperti dic3kik oleh wanita berkenaan sehingga dia terp4ksa bergelvt untuk melepaskan dirinya.

Aku tak sedia lagi lah. Tak aci betul! Bergegar otak aku. Halkum aku tenggelam dah. Tamparan wanita.

‘Tak tahu nak gelak ke nak kesian’

Video tersebut telah mendapat pelbagai reaksi daripada pengguna media sosial dan rata-rata daripada mereka terhibur melihat tindakan spontan wanita berkenaan. Malah, tidak kurang juga ada di antara mereka yang bersimpati dengan nasib yang menimpa peng4mal perub4tan itu.

 

Sumber: Norazri Medzlan/OhBulan

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  Oh Media

Be the first to comment on "[VIDEO] Tak Sempat Baca ‘Ruqyah’ Dah Kena Pen4mpar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*