Makcik k4ntoi sumb4t sardin bertin2 dalam seluar. Bukan itu sahaja, ada lagi

Tak tahu nak kesian ataupun nak tergelak bila melihat video ini, viral di media sosial pasal seorang makcik ‘k4ntoi’ mencuvri di sebuah pasaraya tempatan.

Video yang dikongsikan menerusi Twitter @dylawok menunjukkan seorang wanita berusia ditangkap akibat mencvrii barang keperluan harian penuh satu troli, sampai segala ruang yang ada kat dalam badan dia penuhkan.

Kenapa sanggup simpan bertin-tin sardin dalam seluar macam ni?

Menurut kakitangan pasaraya tersebut, anggaran kesemua harga barang yang dicuriinya itu sekitar RM 300! Mak aii banyaknya.

“Sebelum tu deodorant, sabun mandi, colgate pun dia sumbat. Patut dia sumbat troli tu je terus masuk dalam seluar”

Dalam video tersebut dia mencurii sabun mandi di dalam troli, kemudian dia cuba sembunyikan ub4t gigi dan deodorant dalam beg tangan dan yang paling terkejut sekali dia mencurii sardin tin dan sumbat ke dalam seluarnya.

Semua barang ditunjukkan selepas dia diarahkan untuk keluarkan semua barang yang telah dicurii.

Video ini mengvndang pelbagai reaksi netizen, rata-rata geli hati melihat video ini, tak lepas meng3cam dan ada juga yang kongsikan pengalaman mereka apabila pelanggan ‘kantoi’ mencurii macam ni.

Macam poket Doraemon – Netizen

Walau apa pun alasan mak cik ini, dia wajar dikenakan tindakan sepatutnya. Jika dilihat, barang-barang yang diambil bukan barang makanan sahaja, tapi banyak barangan lain

 

Sumber: Lobak Merah/Dunia Dan Akhirat

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  Oh Media

Be the first to comment on "Makcik k4ntoi sumb4t sardin bertin2 dalam seluar. Bukan itu sahaja, ada lagi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*