Mahu Berdamping Dengan Suaminya, Bunga Cinta Lestari Tempah Liang Lahad Bersebelah Ashraf Sinclair

Pemergian pelakon terkenal Ashraf Sinclair hari ini memberi kesan yang dalam buat isterinya, Bunga Cinta Lestari sehinggakan dia menempah liang lahad bersebelahan dengan makam arw4h suaminya.

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif San Diego Hills, Suziani Japardy memaklumkan BCL ingin ditempatkan bersama suaminya di tanah perkvburan tersebut. Sebaknya.

Tempah liang lahad bersebelahan

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cinta Sehidup Semati @bclsinclair & @ashrafsinclair. . . Pihak Taman makam San Diego Hills mengungkapkan jika BCL telah memesan dua liang makam. Hal tersebut dikonfirmasi untuk Ashraf dan dirinya. . . BCL telah berkeinginan untuk makamnya berdampingan dengan sang suami tercinta, Ashraf Sinclair. . . #ashrafsinclair #bcl #bclsinclair #truelove #selebritis #beepdo #beritaartis #beepdoceleb

A post shared by beepdocom (@beepdocom) on

Benar. Dari BCL minta karena beliau maunya berdampingan dengan suami tercinta. Sudah direncanakan untuk BCL-nya.

Tidak hanya menempah tanah perkvburan untuk suaminya, BCL juga terus menempah tanah perkvburan disamping suaminya sekali. Sebaknya melihat seorang isteri yang sangat mencintai suaminya.

Beliau cuma nggak mau yang single. Dia maunya berdampingan dengan suami. Yang hubungi BCL langsung melalui Doddy manajernya telpon ke saya.

Manakala menurut pengurusnya, Doddy, BCL menolak untuk menempah satu makam untuk suaminya, lalu menyuruhnya menempah sepasang makam untuk menempatkan dirinya kelak.

Ramai sebak

Tanah perkvburan yang mewah

Persiapan pemakaman Ashraf Sinclair di San Diego Hills

Buat pengetahuan semua, tanah perkvburan San Diego Hills memang sangat terkenal kerana konsepnya yang lebih moden dan cantik. San Diego Hills ini terletak di Margamulya, Telukjambe Barat, Karawang Barat, Jawa Barat merupakan sebuah tanah perkvburan yang mewah.

Bukan itu sahaja, malah tanah perkvburan ini juga dijadikan sebagai tempat pelancongan bagi orang ramai melihat keindahan sebuah tanah perkvburan yang dijaga seperti taman.

Tanah perkvburan yang dijaga rapi

Persiapan pemakaman Ashraf Sinclair di San Diego Hills, Karawang, Jawa Barat, Selasa.

Berdasarkan website sandiegohills, harga paling murah di San Diego Hills pada bulan Februari 2020 adalah Rp 57 juta bersamaan RM17 ribu untuk satu liang lahad. Dilihat pada foto dikongsikan tidak hairanlah jika harganya agak mahal memandangkan tanah perkvburan ini terjaga baik dan rapi. Semoga arw4h tenang dan ditempatkan dikalangan orang beriman.

 

Sumber : Hotdetik, beedotcom/OhBulan

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  Oh Media

Be the first to comment on "Mahu Berdamping Dengan Suaminya, Bunga Cinta Lestari Tempah Liang Lahad Bersebelah Ashraf Sinclair"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*