“Saya Berdepan Kehilangan Mengejut…” BCL Kuatkan Diri Terima Hakikat, Suami Telah Tiada

Air m4ti terus mengalir tanpa henti, begitulah gambaran keadaan isteri kepada almarhum Ashraf Sinclair, penyanyi, Bunga Citra Lestari (BCL)  apabila diuji dengan kehilangan suami tanpa didvga.

Menerusi laporan media, suasana suram dan pilu menyelubungi hari pengebvmian Ashraf Sinclair, difahamkan Allahy4rham selamat disemadikan kira-kira jam 4.47 petang waktu tempatan.

Masih berdvka dengan pem3rgian suami, BCL belum mampu bicara dan hanya mengucapkan terima kasih kepada media yang menunggunya.

Doakan terbaik buat Ashraf

BCL yang kelihatan lesu dan tidak bermaya, dalam bicaranya sempat meminta agar para peminat serta kenalan, sudi menyampaikan doa buat arw4h suaminya.

“Untuk teman-teman, saya minta doa untuk Ashraf, semoga diberikan jalan lapang dan terbaik untuknya di sana…”

Masih terkejut hilang suami tiba2

Jelas BCL lagi, dia sehingga kini belum lagi tidur dan berehat, kerana masih terlalu terkejut dengan pem3rgian Ashraf yang begitu awal sekali pergi mengadap Ilahi.

“Saya tidak boleh banyak berbicara, saya masih terkejut, segala-galanya begitu cepat. Saya juga belum tidur. Saya berdepan dengan kehilangan secara mengejut. Saya masih berusaha menerima pem3rgiannya. Terima kasih kerana datang…”

Doakan Noah kuat…

Malah, BCL juga mengharapkan doa orang ramai agar dia serta anak tunggalnya Noah Aidan Sinclair, terus kuat menerima kehilangan Ashraf dalam hidup mereka.

“Doakan untuk arw4h dan Noah, itu sahaja yang mampu saya ungkapkan hari ini. Saya harap keadaan akan bertambah baik tidak lama lagi…”

Perit untuk ditelan, namun BCL kini sedang mula menguatkan dirinya untuk menerima dan percaya akan pem3rgian suami dan ayah kepada anaknya. Semoga BCL dan Noah terus kuat dan tabah.

 

Sumber : Berita Harian/RoseMerah

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  Oh Media

Be the first to comment on "“Saya Berdepan Kehilangan Mengejut…” BCL Kuatkan Diri Terima Hakikat, Suami Telah Tiada"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*