Hari2 Terakhir Abam Bocey.

Abam atau nama sebenarnya Syed Umar Mokhtar  Bin Syed Mohd Redzuan yang lebih dikenali sebagai Abam Bocey telah menghembuskan nafas yang terakhirnya pada 10 februari 2020 lalu telah mengejutkan dunia Seni Tanah Air. Arw4h telah meninggalkan seorang balu iaitu Siti Norhidayah Mohd Ali dan seorang anak lelaki Syed Uthman Hamzah Al-Juffrey Syed Umar Mokhtar AI-Juffrey yang berumur 5 bulan.

sementara Ali Putih yang dikenali sebagai adik kepada Abam yang ditemubual dalam Meletop berkata sebelum abangnya pergi men1nggalkan mereka, Abam telah menunjukkan beberapa petanda yang dia akan pergi buat selama-lamanya. Menurut Ali Putih lagi arw4h abangnya itu seperti boleh merasai yang dia akan pergi men1nggalkan mereka.

“beberapa hari sebelum Abam men1nggal, arw4h pernah berpesan kepada saya dan semua keluarga kami supaya menjaga mak kami. Arwah abam juga pernah berpesan kepada saya untuk menjaga ibu  kami kerana arw4h sudah ‘penat’ menjaga ibu kami” seperti abam sudah tahu masanya untuk kembali kepada penciptanya sudah dekat.

Menerusi video yang berdurasi 2 Minit 34 Saat itu yang ditemubual di rancangan Meletop itu Ali berkata, abam menunjukkan beberapa petanda diluar kebiasaanya. Ali Putih  terlihat tenang di samping Fad Bocey dan juga Achey Bocey,  seakan sudah boleh menerima kem4tian arw4h Abam.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kita perbanyakkan doa untuk arwah Abam Bocey, ya semua. Kenangan bersama arwah tak boleh diganti, kehilangan sahabat dunia akhirat #MeleTOP #KitaBaikRamaiSayang

A post shared by MeleTOP (@meletop) on

Sumber Video : Ig Meletop

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  Oh Media

Be the first to comment on "Hari2 Terakhir Abam Bocey."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*