“Kau Pun Kas4r, Blad4p” Mengam0k Mar.ahkan Aliff Syukri, Netizen Kec@m Balik Ali Sebab ‘Bin4tangkan’ Balv Abam

kvburnya masih merah namun sejak semalam satu Malaysia baca cerita yang kurang menyenangkan membabitkan Ali Puteh serta balu arw4h Abam, Hidayah.

Melalui Instagram, Ali ada update petang semalam perasaan marahnya terhadap Hidayah dengan bahasa yang kas4r. Posting itu mendapat perhatian ramai orang termasuklah rakan-rakan selebriti yang menasihati Ali supaya bersabar dan cuba selesaikan masalah dengan baik.

Bila balu arw4h Abam berhati bin4tang!!!”

Tudvh Aliff Syukri jadi punca berg4duh

Posting Ali tentang balu Abam itu kini sudah pun dipadam namun semalam selepas beberapa ketika, dia update pula post baru menyatakan kem4rahannya terhadap Aliff Syukri.

Difahamkan, Aliff ada melawat balu Abam dan anaknya, Hamzah dan melalui IG live Aliff dikatakan bertanya soalan yang tidak sepatutnya.

Ali juga berkata Aliff Syukri mengambil kesempatan demi untuk mengejar duit dan turut menc4barnya untuk berjumpa dengan keluarga mereka.

Melawat Isteri Arwah Abam Bocey ..Untuk melihat video yang lebih panjang korang boleh tengok dekat YouTube tv Telajak laris

Posted by Aliff Syukri Terlajak Laris on Tuesday, February 18, 2020

Netizen h3ntam sebab mulut Ali l4ncang

Melalui posting di Facebook, artikel yang menyiarkan kisah perg4duhan Ali dan Aliff Syukri ini mendapat perhatian ramai netizen. Meskipun tindakan Aliff itu diakui tidak patut tapi rata-ratanya lebih marah dan meng3cam Ali kerana sikapnya yang b1adap dengan kakak iparnya sendiri. Apatah lagi, Ali pada awalnya menggelar Hidayah ‘binatang’ di Instagram.

Perangai tak sama macam arw4h abang

Perangai hang tak sama langsung dengan arw4h abang hang.”

Keluarga Abam tak tolong Hidayah?

Menurutnya, Hidayah ada membuka mulut ketika Aliff Syukri melawatnya di mana dia memberitahu keretanya telah ditarik oleh keluarga arw4h suaminya.

Hidayah: Haritu saya nak bawa anak saya pergi klinik kerana anak saya d3mam, saya minta kunci kereta tapi pihak sana tak bagi…

Aliff: Khabarnya arw4h seorang yang sering bersedekah, bagaimana dari segi harta wasiatnya?”

Hidayah: Saya tak tahu. Belah sana uruskan. Sekarang saya tiada apa-apa. Saya cuma fikir nak besarkan anak sahaja.”

Admin harap 1su ini diselesaikan dengan matang…

 

Sumber : Lobak Merah

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Oh Media

Be the first to comment on "“Kau Pun Kas4r, Blad4p” Mengam0k Mar.ahkan Aliff Syukri, Netizen Kec@m Balik Ali Sebab ‘Bin4tangkan’ Balv Abam"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*