“Masih ramai artis yang belum insaf..”- Memang ped4s kata kata insan ini

BARU BARU ini, kita semua dikejutkan pem3rgian insan insan yang digelar artis ataupun insan seni yang menabur jasa dan budi pada industri seni. pem3rgian Abam Bocey dan juga pem3rgian Ashraf Sinclair masih bermain di ingatan sehingga saat ini.

Menerusi artikel berita harian, Ibu pada Ashraf meluahkan kata kata:

“Saya tak tahu mahu bermula daripada mana. Terlalu berat dan sukar menggambarkan perasaan saya ketika ini. Bagaimanapun, saya perlu mengatakannya bagi pihak anak saya, Ashraf. Terima kasih kepada semua insan dalam dunia ini yang berkongsi kesedihan dan kesakitan atas pem3rgian Ashraf Daniel Mohamed Sinclair.

“Allah SWT mempunyai rancangan untuknya dan kami dengan tulus hati reda atas pem3rgiannya. Walaupun sukar untuk menerima, tetapi semoga kehidupannya selama 40 tahun ini menjadi terbaik untuk alam akhirat,” katanya.

Disini min mendoakan agar masyarakat agar sentiasa menginsafi diri dan mengambil berita berita sebegini sebagai satu peringatan untuk sentiasa melakukan kebaikan.

Juga terdapat komen ped4s daripada netizen dek terlalu banyak perkara perkara yang mel4mpaui batas berlaku saban hari. Ada yang mencivm adik ipar sendiri di khalayak ramai walhal diri sendiri mengaku beragama islam.

Luahan Khadijah dikongsi pada ruang komen entri dan hampir 40,000 tanda suka sejak dimuat naik. Kebanyakan mendoakan yang baik-baik untuk arw4h Ashraf dan keluarganya.

Antara kenalan yang meninggalkan komen termasuklah Yasmin Hani dan artis dari Indonesia, Dewi Sandra.

Pada Selasa lalu, dunia hiburan dikejutkan dengan berita pem3rgian arwh Ashraf di Rumah s4kitMetropolitan Medical Centre (MMC), Kuningan, Jakarta, pada jam 4.51 pagi waktu tempatan atau 5.51 pagi waktu Malaysia.

allahy4rham meninggalkan seorang isteri, Bunga Citra Lestari dan anak lelaki, Noah Aidan Sinclair yang berusia 10 tahun.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

 

Sumber: Berita harian/Rimbabara Daily

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  Oh Media

Be the first to comment on "“Masih ramai artis yang belum insaf..”- Memang ped4s kata kata insan ini"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*