“Suruh bertaubat bagai… saya bukan buat jen4yah” – Aliff Syukri pertahan tind4kan muat naik video balu Abam

NIAT baik usahawan kosmetik, Datuk Seri Aliff Syukri memberi sumbangan kepada balu arw4h Abam, Nor Hidayah mengvndang bala apabila video tersebut mencetus kontr0versi.

Menurut Aliff, kunjungannya itu adalah untuk menyampaikan bantuan dan bukanlah satu kesalahan sehingga diminta bertaub4t.

“Aku ni membantu orang, bagi duit datang beradab bukan tak ucap takziah. Kalau nak tahu semua benda saya ada rekod dan tolong jangan kata saya tak ada ad4b.

“Suruh bertaub4t bagai, saya bukan buat jenayah ya! Yang mana kata saya kena minta maaf dan (kata) saya ni jah4t tak ada adab, semua tu salah. Saya bukan nak cari masalah!

“Tak sabar nak buat sidang media Isnin ini supaya nama saya tak diburvk-burvkkan, tunggu penjelasan saya. Saya pun dah buat laporan polis berhubung 1su ini,” katanya menerusi Instastory.

Ali terkilan dengan tindakan Aliff bertanyakan tentang harta arw4h Abam.

Pada Khamis lalu, menerusi siaran langsung di Facebook milik Aliff Syukri, Nor Hidayah mend3dahkan kereta milik arw4h suaminya diambil keluarga mentua dan dia tidak dapat harta peninggalan.

Tindakan Aliff menemubual Nor Hidayah mengvndang kemar4han Ali sehingga pelawak itu memuat naik status hin4an kepada kakak iparnya.

 

Yang mana kata saya suka-suka upload video sebenarnya saya dah minta kebenaran, balu arw4h pun tahu dan tak ada nak melaga-lagakan sesiapa.

DATUK SERI ALIFF SYUKRI

USAHAWAN KOSMETIK

Malah, Ali memberitahu soalan yang ditanya oleh Aliff Syukri kepada Hidayah itu telah mengg0res hati ibunya.

Justeru itu, dia meminta Aliff bertaub4t kerana telah memecah belahkan silaturrahim antara ahli keluarga mereka.

Aliff memuat naik video semasa kunjungannya ke kediaman balu arw4h Abam.

Sementara itu, Aliff berkata segala rakaman dan perkongsiannya sepanjang temubual itu telah mendapat kebenaran keluarga balu arw4h Abam.

Malah dia tidak berniat untuk melaga-lagakan keluarga berkenaan.

“Yang mana kata saya suka-suka upload video sebenarnya saya dah minta kebenaran, balu arw4h pun tahu dan tak ada nak melaga-lagakan sesiapa.

“Saya pun tak tahu cerita dan hanya sekadar nak melawat, sudah tentu benda ini tak dirancang, saya sendiri terkejut.

“Saya tak salahkan A atau B, jangan kata saya suka melaga-lagakan orang, ini semua atas kebenaran isteri arw4h dan saya ada bvkti dan video tersebut,” katanya.

 

Sumber: Mstar

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  Oh Media

Be the first to comment on "“Suruh bertaubat bagai… saya bukan buat jen4yah” – Aliff Syukri pertahan tind4kan muat naik video balu Abam"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*