“Comel je mak dia” – Netizen Terhibur Tengok 4ksi Lelaki Ini ‘Mer3mpit’ Lepas Nampak Ibunya di Lebuhraya

Kasih ayah kekal selamanya, kasih ibu membawa ke syurga. Kalau korang masih ada mak bapak tu jenguk-jenguk lah dorang, tak pun call je tanya khabar.

Cakap pasal ibubapa ni, admin nak share satu benda kelakar yang melibatkan seorang ibu dan anak lelakinya. Dalam video yang dikongsi oleh @haiqalaydiel_ kita boleh tengok aksinya yang tiba-tiba ‘fly’ macam mat remplt lepas terserempak dengan kereta ibunya di atas jalan yang sama. Apa yang menarik perhatian netizen ialah reaksi ibunya yang sporting dan slumber. Cuba korang tengok video kat bawah ni.

Meremplt depan mak sendiri

Jujur admin cakap, admin nak buat macam tu gak kalau lalu depan mak admin kat highway. Tapi sebab malas nak dengar kena bebel seminggu, admin ride elok-elok. Tapi brader ni memang steady.

Haa.. ni sama dengan admin. Tapi mamat ni lagi dahsyat lah sampai kena cepuk. At least admin kena bebel je.

Yang ni cari pasal namanya. Yang kamu pegi corner leper tu kenapa. Nasib tak bersagat lutut mak kamu tu.

Ye doh, kalau bersepah atas jalan tu memang menyesal tak ingat. Tapi nasib baik tak jadi apa-apa. Fuhh.

Ni lah gambar anak beranak yang admin share tu. Sweet kan, comel je dorang dua ni. 

 

Sumber : Lobakmerah/LepatPisang

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  Oh Media

Be the first to comment on "“Comel je mak dia” – Netizen Terhibur Tengok 4ksi Lelaki Ini ‘Mer3mpit’ Lepas Nampak Ibunya di Lebuhraya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*