“Saya Bersedia Jumpa dengan Ibu Ali,” – Aliff Syukri Akhirnya Mohon Maaf Secara Terbuka 1su Terkait

Usahawan yang kini bergelar selebriti, Datuk Seri Aliff Syukri akhirnya membuat permohonan maaf secara terbuka berikutan kontr0versi yang tercetus melibatkan keluarga balu allahy4rham Abam Bochey dan adik lelakinya, pelawak Ali Puteh.

Aliff, 33, menerusi sidang menjelaskan, dirinya turut bersedia untuk bertemu ahli keluarga Abam bagi menyelesaikan segala 1su berbangkit berikutan perkongsian video live di Facebook miliknya, baru-baru ini.

“Di dalam situasi ini, saya amat kecewa atas segala apa yang dilemparkan kepada saya, tapi, saya tak nak membesarkan lagi 1su ini, saya nak berdamai.

“Kami pun sebenarnya tidak menyangka benda ini berlaku dan tidak ada niat nak melagakan mana-mana pihak.

“Jadi saya memohon maaf kepada Ali dan Hidayah. Saya pun bersedia untuk berjumpa dengan ibu Ali seperti yang diminta,” katanya.

Penyanyi Bobo Di Mana ini menjelaskan 1su yang terkait menerusi satu sidang media yang diadakan di Kota Damansara.

Jelasnya lagi, video yang dikongsikan di Facebook itu sebenarnya sudah mendapat persetujuan daripada Nor Hidayah untuk ditayangkan secara langsung di laman sosialnya.

“Selepas menjadi kec0h, saya terus menghubungi Hidayah bertanyakan sama ada mahu dipadam atau tidak, tetapi dia sendiri yang kata tak perlu.

“Walaupun saya tahu 1001 cerita (apa yang diceritakan Hidayah mengenai keluarga) biarlah saya simpan sendiri. Apa yang ditayangkan itu hanya 10 peratus sahaja,” terang Aliff.

Pada masa sama, Aliff turut menunjukkan rakaman video perbualan dirinya bersama Hidayah yang memberikan kebenaran kepadanya.

Terdahulu, Aliff Syukri yang membuat live di Faceebook ketika membuat kunjungan ke rumah balu arw4h Abam, Nor Hidayah mencetuskan kekec0han apabila menyentuh 1su sens1tif melibatkan harta.

Ekoran video yang dikongsikannya itu, Ali kemudian naik berang sehingga melabelkan kakak iparnya sebagai ‘binatang’.

Ali bagaimanapun memadam statusnya itu sebelum meminta maaf atas keterlanjurannya itu.

Pelawak itu sebelum ini turut melakukan sidang media bagi menjelaskan hal yang berlaku.

 

Ikuti sidang media penuh Aliff Syukri di sini;

#MHnews Sidang media Datuk Seri Aliff Syukri berkaitan kontroversi bersama Ali Puteh dan balu arwah Abam

Posted by MEDIA HIBURAN on Sunday, February 23, 2020

 

 

Sumber: MH

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  Oh Media

Be the first to comment on "“Saya Bersedia Jumpa dengan Ibu Ali,” – Aliff Syukri Akhirnya Mohon Maaf Secara Terbuka 1su Terkait"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*