YB Shuib Panggil Tokey Kedai Kemudian Suruh Kira Semua Meja, Apa Yang Tokey Kedai Buat Hampir Semua Pelanggan Ternganga.

Seperti pasangan seIebriti yang lain, peIawak Shuib Sepahtu dan penyanyi Siti Sarah Ra1suddin juga sentiasa menjadi perhatian ramai peminat.

Pasangan ini telah berkahwin pada tahun 2011 dan kisah Shuib dan Siti Sarah dimana sentiasa bersama disaat susah dan senang juga pernah menjadi inspirasi buat ramai.

Sambut ulangtahun perkahwinan

Walau bagaimapun, terbaru pula apa yang lagi membuatkan pasangan ini gembira, mereka semalam bersama-sama menyambut ulangtahun perkahwinan mereka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

G kenduri kawin,kita bila nak kawin lagi? @sitisarahraissuddin

A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beg tu legit se Legit cintaku padamu!!!! Cia!!!!!! @sitisarahraissuddin #pershuibofhappyness #holiday #australia #wb

A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu) on

Namun begitu, apa yang perhatian juga Shuib turut memuat naik satu rakaman dia memegang erat tangan isterinya itu lantas memasuki kedai miliknya.

Dapat diperhatikan, Shuib menghargai kehadiran pelanggan di kedainya sehingga penuh dan kelihatan dua baris panjang sedang menunggu giliran.

Lebih membuatkan, pelanggannya gembira sempena ulangtahun perkahwinannya itu dia memberitahu kepada pelanggan bahawa dia belanja mereka buat setiap seorang pada malam itu.

Shuib belanja pelanggan

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HAPPY ANNIVERSARY SAYANG @sitisarahraissuddin @bubblebeemalaysia_hq 26Feb2011-26Feb2019 #bubblebee #bobbaviral #bobbamadu

A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu) on

Dia memberitahu bahawa itu cara dia dan isterinya menyambut ulangtahun perkahwinan pada tahun ini dan sempat menulis ucapan buat Siti Sarah menerusi perkongsian vide0 berkenaan.

Cara kitaorang celebrate Anniversary tahun ni. Happy Anniversary sayang Siti Sarah Raissuddin… 26 Feb 2011- 26 Feb 2019,” ujarnya.

Dalam pada itu, diruangan komen rata-rata memuji tindakan Shuib belanja pelanggan dimana dia dipuji seorang yang pemurah selain mendoakan yang terbaik buatnya dan mengatakan dia juga telah menjadi idola buat peminat.

“Happy Anniversary abang dan kak…”

“Suka tengok cara Shuib layan Siti Sarah…”

“Inilah yang patut kita jadikan idola…”

 

 

Sumber: Malay Viral

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  Oh Media

Be the first to comment on "YB Shuib Panggil Tokey Kedai Kemudian Suruh Kira Semua Meja, Apa Yang Tokey Kedai Buat Hampir Semua Pelanggan Ternganga."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*