Anak Fad Bocey c3dera rlngan, gvsi tertvsuk besi ‘rem0te control’

M4lang tidak berb4u, anak kedua Fad Bocey Favian Adrazin Zayyan mengalami cedera ringan apabila gusinya tertvsuk besi alat kawalan jauh (remote control) kereta permainan.

Syahirah menerusi Instagramnya berkata, Zayyan selamat jalani pemb3dahan kira-kira pvkul 1.30 pagi Jumaat bagi mengeluarkan besi yang ters4ngkut di celah gigi.

“Dug4an buat kami. Habit anak suka glgit barang mainan. Kali ini tersilap glgit remote control kereta.

“Besi lah nak… ngilv mommy, mengg3letar badan ni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

dugaan buat kami .haih la anak .habit suka gigit barang mainan .kalini tersilap gigit kereta control punya remote .besi la nakkk ,ngilu mommy .menggeletar badan2 ni . . Alhamdulillah semuanya selamat dh .1:30 pagi semalam masuk OT .fully bius sbb dalam keadaan dia sakit mmg susah utk tarik kluar .doktor jahit balik gusi .mcm2 sementara anak nak besar ni .terima kasih yang tk henti2 tanya doakan anak mommy sorang ni .❤️❤️

A post shared by Syaheera❤️Fadzlie (@syaheeraarahman) on

Syahirah berk0ngsi detik c3mas ketika gusi anaknya tertvsuk besi.

“Alhamdulillah semuanya sel4mat. Pada pvkul 1.30 pagi semalam masuk dewan b3dah dan dibius sepenuhnya sebab dalam keadaan dia s4kit memang susah untuk t4rik keluar,” tambahnya.

Syahira berkata, kejadian itu merupakan salah satu dug4an yang lalui sepanjang membes4rkan anak.

Dia juga mengucapkan terima kasih kepada orang ramai yang bertanya khabar dan mend0akan kesihatan anaknya.

“Macam-macam sem3ntara anak nak besar ni. Terima kasih kepada yang bertanya khabar dan doakan anak mommy,” ujarnya.

Fad bersama isteri dan tiga cahaya mata.

Nur Syahira mendlrikan rumah tangga dengan Fad bocey pada 14 Mac 2015.

Pasangan ini dikurniakan tiga cahaya mata iaitu Favian Adrazin Hayyan, Favian Adrazin Zayyan dan Nur Aminah Mishall.

 

Sumber: mStar/LepatPisang

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  Oh Media

Be the first to comment on "Anak Fad Bocey c3dera rlngan, gvsi tertvsuk besi ‘rem0te control’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*