Bapa dedh perbvalan terakhlr 24 jam sblm AshrafSinclair menlnggal dvnia, memang sayu

HASRAT allahy4rham Ashraf Sinclair untuk membawa bapanya Mohamed Anthony John Sinclair mengembara tidak kesampaian selepas men1nggal dunia pada 18 Februari lalu.

Anthony berkata, Ashraf meluahkan perkara itu kira-kira 24 jam sebelum menghembuskan nafas terakhir.

Aishah menyifatkan Bunga wanita yang tabah.

“Ashraf sempat berhubung dengan saya sehari sebelum pem3rgiannya, dia cerita pengalamannya yang luar biasa semasa menghadiri satu acara fesyen di New York.

“Malah arw4h berkata dia bertemu seorang lelaki Inggeris yang berkongsi pengalaman membawa bapanya bercuti di Scotland, lalu dia pun meluahkan hasrat untuk membawa saya mengembara ke negara itu musim panas tahun depan.

“Namun semuanya hanya tinggal kenangan apabila dia terlebih dahulu pergi men1nggal meninggalkan kami,” katanya kepada mStar.

Bacaan Yasin diadakan di Masjid Al-Ghufron, TTDI.

Anthony bersama ahli keluarga allahy4rham ditemui semasa majlis bacaan Yasin, tahlil serta doa selamat untuk allahy4rham Ashraf Sinclair yang diadakan di Masjid Al-Ghufran, Pinggiran TTDI, Kuala Lumpur pada malam Khamis.

Majlis anjuran TGV Pictures, Primeworks Studios, Infinitus, dan Sunstrong itu dihadiri kira-kira 100 orang tetamu.

Dia meluahkan hasrat untuk membawa saya mengembara ke negara itu.

Ashraf men1nggal dunia pada 18 Februari lalu di kediamannya di Jakarta ak1bat ser4ngan j4ntung.

allahy4rham meninggalkan seorang balu iaitu Bunga Citra Lestari dan anak Noah Aidan Sinclair, 10.

Sementara itu, pelakon dan penyampai radio Aishah Sinclair menyifatkan kakak iparnya iaitu Bunga Citra Lestari seorang yang sangat tabah berdepan ujian ditinggalkan orang tersayang.

Keluarga Sinclair berjanji untuk sering datang ke Jakarta melihat Bunga dan Noah.

Aishah atau nama sebenarnya Aishah Jennifer Mohamed Anthony John Sinclair, 40, juga menyifatkan balu allahy4rham abangnya itu kehilangan sesuatu yang amat besar dalam kehidupan.

“Bunga merupakan seorang wanita yang sangat kuat dalam menghadapi dvga4n hidup, malah dia amat beruntung kerana mempunyai rakan dan keluarga yang sentiasa memberinya semangat untuk terus tabah.

“Saya tak dapat bayangkan bagaimana kehilangan seseorang yang amat penting dalam hidup, bayangkan kita kehilangan pasangan yang sudah berjanji sehidup sem4ti untuk sama-sama membesarkan anak… ia pasti sesuatu yang sukar,” ujarnya.

 

Sumber: mstar/Tambah Keju

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  Oh Media

Be the first to comment on "Bapa dedh perbvalan terakhlr 24 jam sblm AshrafSinclair menlnggal dvnia, memang sayu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*