[VIDEO] ‘Saya Minta Maaf Kerana Emosi’ – Konsert Pertama BCL Selepas Kem4tian Ashraf Und4ng Seb4k

Pada 18 Februari lalu, pem3rgian pelakon kesayangan ramai Ashraf Sinclair und4ng sebak ramai orang termasuk peminatnya di Indonesia. Malah sehingga ke hari ini, masing-masing turut berdvkacita dengan kesedihan yang perlu ditanggung oleh balu arw4h, Bunga Citra Lestari (BCL) dan anak tunggalnya, Noah Sinclair.

Terbaru, video nyanyiannya di Coca cola Bunga Citra Lestari BCL SQ Dome yang berlangsung semalam menarik perhatian ramai yang rata-ratanya sedih melihat BCL yang kelihatan sebak ketika menyampaikan nyanyiannya.

Tahan sebak ketika menyanyi

Selepas 10 hari kem4tian suaminya, BCL kembali bekerja semula malam semalam di satu konsert dimana tiketnya sudah habis dijual. Walaupun masih dalam kesedihan kerana kehilangan pasangan hidup buat selamanya tapi penyanyi Indonesia bersikap peofessional untuk tetap tampil menghiburkan orang ramai di konsert tersebut.

Ramai sebak

Lebih memilukan apabila lokasi persembahan ini pernah dihadiri oleh arw4h Ashraf Sinclair dan anaknya sendiri bagi memberi sokongan. Bayangkan tempat yang sama tapi ketiadaan suaminya disisi.

Video penuh

Sumber : Ibcig, Youtube/Oh Bulan

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  Oh Media

Be the first to comment on "[VIDEO] ‘Saya Minta Maaf Kerana Emosi’ – Konsert Pertama BCL Selepas Kem4tian Ashraf Und4ng Seb4k"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*